Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Helmikuun ensimmäinen päivä ja helmikuu onkin hyvä aloittaa tarot-torstailla. Energiat on jollain tapaa odottavat. Johtuuko se pian alkavasta keväästä vai mistä, en tiedä. Mutta ”vaarallista” tässä odottamisen tilassa on se, ettei laita itseään jäihin. Ettei unohda toteuttaa itseään ja pitää tulta alla. Mulla ainakin herkästi energiat pysähtyy kun odotan jotain ja on vaikea saada tarttumapintaa mistään luovasta. Tärkeää onkin muistuttaa, että kyllä se hetki tulee mitä nyt odottaa vaikka ennen sitä luovisikin jotain uutta 😊

Mutta en anna teidän nyt enempää odottaa vaan aloitetaan tarot-torstain viesteillä. Toivottavasti saat viestistä kaipaamaasi ohjausta, tukea ja vahvistusta 🩷 Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Valitse kuva rauhallisesti ja kortteja silmäillen. Alta pääset lukemaan valitsemasi kortin viestin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Sauvojen Ritari

Tämän kortin energia on iloista, kevyttä ja mukaansa tempaavaa. Joskus on mukava olla huomion keskipisteenä ja saada muut ihmiset ilakoimaan ja tekemään jotain todella hauskaa. Uskalla olla se, kuka laittaa ihmiset pitämään hauskaa! Laulaminen, tanssiminen ja nauranunen vapauttaa energiaa ja antaa meille tunteen eloisuudesta. Pöhkötkin ideat kannattaa tuoda nyt esiin, sillä pöhköily saa meidät nauramaan ja pöhköily saa meidät tuntemaan iloa. Elämä ei ole vakavaa eikä siitä tarvitse sitä tehdäkään.

2. Maljojen kasi

Asioiden taakse jättäminen voi olla joskus todella tuskaisaa, mutta sitä me kuitenkin aina välillä tarvitsemme. Mikään ei ole pysyvää ja jos koemme, että jokin asia ei enään toimi niin on vain jatkettava omaa matkaa ja luotettava intuitioon. Taakse voi jäädä upeita rikkauksia mitä olet saanut kokea ja näistä saakin olla iloinen ja ylpeä, että ne on saanut kokea. Mutta elämä jatkaa kiertämistään ja meitä odottaa uudet tuulet kun vain hyväksymme sen, että jotain on ensin jätettävä taakse. Kaikkea emme voi saada ja antaa. Jos saisimme kaiken elämämme voisi tuntua olevan sekametelisoppa. Jotta pysymme selkeinä on kuljettava eteenpäin ja ottaa uudenlaista energiaa vastaan mitä tarjotaan.

3. Miekkojen seiska

Tämän kortin teemana on nopea turhautuminen – turhautuminen siitä, jos asiat eivät mene niinkuin oli suunnitellut. Onko sen tarkoitus sitten mennäkään sillä tavalla? Se, mitä haluaa ei välttämättä aina tule niinkuin sem haluaisi tulevan vaan joskus se voi tulla kiertoteitä pitkin. Onkin tärkeää ottaa huomioon eri seikat, napata laput pois silmiltä ja suunnitella valmiiksi eri tapoja toteuttaa itseään. Älä vertaile tai kopioi vaan näytä omat taitosi ja kykysi sellaisena kuin ne ovat. Ne riittävät.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *