Hae
Mirva Emilia

On uuden aikakauden aika – tuo oma viisautesi esiin

Ihanaa sunnuntaita! Viikon tarotkortiksi nousi aikakauden kortti, mikä haluaa tuoda sinun sisäisen viisautesi esiin. Joka päivä meidän on tehtävä päätöksiä ja näiden päätöksien perusteella me rakennamme myös elämämme. Se, millainen tulevaisuus meitä odottaa tulee meidän päätöksien kautta. Aikakauden kortti kehottaa kuuntelemaan enemmän omaa sydäntä kuin toisten mielipiteitä. Jos rakennamme tulevaisuuden ainoastaan toisten mielipiteiden avulla, silloin tulevaisuus ei näytä omalta.

Uuden aikakauden aika on nyt

Jotta voit aloittaa uuden aikakauden tulee sinun nähdä asioita ja tilanteita ilman ennakkoluuloja. Ole avarakatseinen muita ihmisiä kohtaan, äläkä tuomitse tai nosta itseäsi ylemmälle. Jos elämää tarkastelee kapeakatseisesti johtaa se turhaan kriittisyyteen. Pidä katseesi positiivisena, näin löydät oman viisauden lähteesi ilman ennakkoluuloja tai – asenteita.

Koska teemme päätöksiä päivittäin on hyvä opetella kehittämään omaa arvostelukykyä. Ei kapeakatseisesti vaan omalla terveellä arvostelukyvyllä. Jos teet virheitä (niinkuin jokainen meistä tekee elämän aikana) älä tunne niistä syyllisyyttä vaan opi niistä. Mitä olisit voinut tehdä toisin tai mitä olisit voinut sanoa toisin. Seuraavalla kerralla onnistut paremmin kun mietit, miksi ja miten teit virheen. Sinulla on mahdollisuuksia tehdä ja toteuttaa itseäsi entistä suuremmin. Kuuntele sydäntäsi ja anna sen ohjata sinut oikeaan paikkaan ❤️

 

Kun mieli on vapaa saat aikaan ihmeellisiä asioita

Kriittisyys, ennakkoluulot ja ennakkoasenteet muita kohtaan tuovat paljon negatiivisuutta ympärille mistä täytyy päästää irti. Hyvin usein ajattelemme ensin negatiivisuuden kautta. En minä osaa, en minä onnistu. Miksi et onnistuisi? Jokainen meistä onnistuu kun tarpeeksi yrittää eikä anna negatiivisuuden ja muiden mielipiteiden sekoittaa omaa päätä. Tietysti joissain tilanteissa on hyvä pyytää ulkopuolista näkökulmaa mutta sen voi ottaa hyvänä. Sen ei tarvitse sekoittaa koko pakkaa tai lopettaa omia suunnitelmia. Älä tuomitse vaan ota mielipiteet ja kritiikit rakentavina vastauksina. Kun mieli on vapaa epäilyksista ja tuomitsemisesta voit saada aikaan paljon mitä ihmeellisempiä asioita. Usko itseesi ja omaan sisäiseen viisauteesi, näin näet asiat sellaisina kuin ne ovat.

Viime viikon tarotkortiksi nousi onnellisuuden kortti, mikä kehottaa luottamaan itseesi. Onnellisuus riippuu omasta asenteesta elämää kohtaan eikä ole mitään syytä tuomita itseään. Täytä elämäsi runsaudella ja asioilla, joista sinulle tulee hyvä olo ❤️

Jos kiinnostuit kuulemaan oman henkilökohtaisen tarot-tulkinnan ota yhteyttä numeroon 0407270106 ja sovitaan yhteinen aika tulkinnalle 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

2 kommenttia

 1. Em kirjoitti:

  ”UUDEN AIKAKAUDEN AIKA ON NYT” – olen niin samaa mieltä kanssasi!

  Kurkkaa blogistani esittely kirjasta, joka voisi kiinnostaa sinua (ellet ole jo lukenut)!
  https://aboutthisandthat171029823.wordpress.com/2020/07/03/kirja-witch-on-kutsu-juhlistaa-naiseutta-ja-loytaa-sen-unohdettu-voima/

  Luonnostelen juuri myös artikkelia ”Sinunkin on aika muuttaa maailmaa ja herätä passiivisesta horroksesta” – joka on kutakuinkin samasta aiheesta kuin tämä sinun kirjoituksesi!

  Ihanaa sun-dayta sinulle!
  Namaste 🙂

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Ihanaa sunnuntaita ❤️ Mielenkiintoinen kirjoitus sulta tulossa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.