Hae
Mirva Emilia

Äiti, haluan kirjoittaa sun blogiin – VAROITUS! Sisältö voi aiheuttaa hyvää mieltä ja iloa

Moi, minä olen 9v. ja arvatkaa minä sain pyörän ja mönkkärin. Mulla on ollut mopo jo pari vuotta ja minun nimeni on Nikolas. Ja minä menen StuntFreaksTeamille töihin isona. Olen elämäni aikana motocrossaillut ja kalastanut. Ne kaksi on minun harrastukseni.

Pimeällä muistakaa käyttää heijastimia! Käyttäkää liikennettä kauniisti!

Olin eilen Ideaparkissa. Ideapark matkalla

 •  poljin polkuautolla
 • ajelin sähköautolla
 • sain rannekkeen
 • pelasin
 • olin keinulaitteessa
 • käytiin Prismassa
 • sain matkamuistoja
 • olin huvilaitteessa
 • syötiin

Terveisin Nikolas

Yksi kommentti

 1. Esa Savolainen kirjoitti:

  Hienoa Niksu! Terkkuja perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.