Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: rohkeus – olet voimissasi

Viikon tarotkortiksi nousi Rohkeus, mikä edustaa päättäisyyttä ja vahvuutta mitä meissä jokaisessa on. Rohkeuden kortti säteilee valtavan voimakasta energiaa, minkä avulla voimme voittaa haasteet ja saavuttaa ne päämäärät, mitä itsellemme asetamme. Kortti pyytääkin luottamaan itseensä, ottamaan haasteet vastaan ja olla aktiivinen omien haaveiden suhteen.

Rohkeuden kortti pyytää tutustumaan omiin arvoihin ja toimimaan niiden mukaisesti. Jos emme toimi omien arvojen mukaisesti tulemme levottomiksi ja epävarmoiksi. Emme osaa tarrata oikeisiin naruihin kiinni ja olemme päättämättömiä. Nämä ovatkin merkkejä siitä, että nyt tulisi kohdata rehellisesti ja avoimesti nämä pelot ja tunnistaa ne, jotka ovat ehkä ennen estäneet toimimasta. Omat arvot eivät ole mitä tahansa arvoja vaan ne määrittävät sen mitä ja miten tehdään asioita, joten niitä ei tulisi vähätellä missään tilanteessa. Kun toimimme arvojemme mukaisesti olemme 100% voimissamme ja luotamme itseemme.

Rohkeus – pystyt nousemaan vaikeuksien yläpuolelle

Rohkeutta on kuunnella omaa sisintä silloinkin kun ympäriltä tulee valmiita vastauksia tai neuvoja. On ihanaa ja voimaannuttavaa tietää, että me itse voimme ja saamme tehdä asioita jotka on meille itsellemme oikein. Tämä rohkeuden  kortti muistuttaakin meitä toimimaan rohkeasti oman totuuden mukaan. On rohkeutta pitää omia puolia ja on rohkeutta tehdä päätöksiä, jotka tuntuvat sydämessämme oikealta.

Henkinen voima ja päättäväisyys kasvattavat itsevarmuutta ja auttaa toimimaan selkeästi ja tasapainoisesti. Kun annamme kehollemme ja mielellemme tasapainoa tunnistamme pelkomme ja epävarmuudet ja voimme tarttua härkää sarvista. On tärkeää luottaa omiin kykyihin ja etenkin omaan voimaan. Kun luotamme itseemme voimme nousta pelkojen yläpuolelle ja olla sen hetken tilanteen herra. Rauhallisuus ja tasapainoinen mieli auttaa pysymään tilanteen herrana ja tekemään rohkeita, itseäsi eteenpäin vieviä päätöksiä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. Voit varata 30 minuutin tarot-tulkinta ajan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *