Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Narri – nautin vapaudesta ja itsestäni

Viikon tarotkortiksi nousi Narri, mikä on oikea vapauden ja uuden elämänmuutoksen kortti. Kortin energia huokuu rohkeutta hypätä tuntemattomaan ja ottamaan vastaan uuden henkisen kasvun sekä kohtaamaan uuden tuntemattoman seikkailun minkä uusi hyppy eteen toisi. Kortissa narrin silmät ovat täysin auki uteliaisuudelle ja rohkeudelle, kun taas sarvet hänen päässä edustavat laajentunutta kykyä havannoida uusi ympäristö ja olla yhteydessä maailmankaikkeuteen.

On täysin uuden alun aika omassa henkisessä kasvussa. Uskallamme oman tietoisuuden avulla luottamaan omaan itseen ja omaan rohkeuteen hypätä johonkin täysin uuteen ja tuntemattomaan. Sisäisen voimamme avulla vapautamme oman elämänenergiamme ja annamme itsellemme luvan vapautua peloista ja epävarmuuksista, joita kuvan tiikerikin edustaa. Tiikerillä eli pelolla ja epävarmuudella ei ole enään tarpeeksi voimia pitää meitä otteessaan. Meidän oma elämänenergia, voima ja rohkeus ovat voimakkaampia kuin tiikeriä kuvastava pelko. Olemme valmiita uuteen matkaan ja kasvuun.

narri pyytää kulkemaan elämän virran mukana

Elämä kuljettaa ja opettaa meitä ja siihen kuuluu myös vanhasta luopumista. Se voi olla päästämistä irti omista vanhoista ajatusmalleista, ihmissuhteesta, omista vanhoista käytösmalleista tai vaikka vanhasta työstä. Mistä vain mikä tuntuu sillä hetkellä itsestä hyvältä ja siltä, että tästä tulisi nyt luopua ja jatkaa matkaa uuteen, tuntemattomaan. Ajankohdan tiedämme vain me itse, ei kukaan muu. Luopuminen rajoittavista ja estävistä tekijöistä on vaikeaa mutta samalla se kuitenkin vapauttaa kasvattaen omaa henkistä tietoutta samalla tuoden elämään positiivisia asioita. Muista, että tunnet itse sen kun olet luopumiseen tarpeeksi vahva. Anna aikaa valmistelulle ja kuuntele sydämesi ääntä.

Kun hyppää tuntemattomaan tulisi tarkastella omaa itseä ja elämäntilannetta uudesta näkökulmasta ja laajemmin. Kortin tuoma energia muistuttaa omasta elämänilostamme, naurusta ja elämän voimasta mikä meissä on. Tämän naurun ja ilon avulla löydämme vapauden ja luovuuden elää omannäköistä elämää unohtamatta kantaa kuitenkaan omia vastuita. Pelon kautta eläminen ei ole onnellisuutta. Onnellisuus on elää ilman pelkoja. Tottakai hyppy tuntemattomaan luo tietynlaista pelkoa ja epävarmuutta, mutta muista, että sinä olet niitä vahvempi, rohkeampi ja tietoisempi. Ollaan valmiita menemään sinne, minne elämän virta meitä kuljettaa ja ollaan rohkeasti oma itsemme! Luotetaan sydämen ääneen, luovutaan rajoittavista tekijöistä tai ajatuksista ja heittäydytään uuteen.

Ihanaa uutta viikkoa!

Tavoitat minut päivittäin myös palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata ajan itsellesi myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Yksi kommentti

  1. Raija kirjoitti:

    Ihan uskomaton ajoitus taas tälläkin kortilla. Olen viime yön miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että lopetan yritystoiminnan???? kiitos taas vahvistuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.