Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Herruus – otan tilanteen haltuun!

Viikon tarotkortiksi nousi herruus, joka on oikea tilanteiden haltuun ottamisen kortti. Ja miten hyvä jatke tämä onkaan viime viikon tarotille! Kun olemme juuri meitä keitä olemme ja hyväksymme itse itsemme, myös virheinemme, niin meidän ei tarvitse suostua ylimääräisiin kompromisseihin. Oman energian ja tulisen tahtotilan avulla saamme tehtyä asian kuin asian päätökseen.

Sauvojen herruus pitää sisällään paljon ja tunnistan itseänikin tällä hetkellä tässä kortissa paljon. Kortin energia kuvaa uusia tapoja kehittää itseään niin henkisessä kasvussa kuin myös vaikka työssä. Vaikka palo on suuri tehdä asioita, niin kuin sauvojen takaan oleva roihu kuvastaa niin silti sisimmässä vallitsee rauha ja luottamus. Jotta tämän tunteen saavuttaa tarvitsee tehdä kovasti työtä oman mielen ja sen hallitsemisen kanssa. Vaikka tämä rauha ja luottamus vallitseekin noin 95% mieltäni ja olotilaani niin silti välillä se 5% on todella voimakas tunnereaktio. Ja tämä pieni prosentti mikä nostaa välillä päätään on pelkoa. Pelkoa epäonnistumisesta siitä, mihin itse pyrin. Kun tämä tilanne ja ajatus alkaa hiipimään ajatuksiin otan sen avoimesti vastaan ja kuuntelen mitä sieltä on tulossa. Se, että saa tämän tilanteen ja ajatuksen haltuun on tiedostaa koko ajan samalla miten asiat oikeasti on. Kyky nähdä se ettei ole mitään hätää.

herruus – kanavoi energiasi rakentavaan toimintaan

Välillä se punainen lanka meinaa lipua otteesta ja saatamme vaipua epätoivoon. Tällöin parasta on alkaa tehdä jotain mikä vie ajatukset täysin sen hetkisesti asiasta pois. Joskus se voi olla maadoittava asia ja joskus hetken energiaa nostattava meditaatio. Parhaat ajatukset ja ideat lähtevät lentoon kun sisin on tasapainossa. Kiireessä tai pelossa asiat ei etene oikeaan suuntaan. Herruuden kortti esittää jokaiselle meistä tärkeän kysymyksen; tiedätkö mitä oikeasti haluat, tiedätkö mitä sydämesi haluaa? Näiden kysymysten vastaamiseen kannattaa ottaa aika eikä vetää vastauksia hatusta, sillä se mitä itsellesi vastaat niin se johdattaa sinua oikealle polulle. Kun tiedät mitä haluat tehdä, saavuttaa ja kokea niin epävarmuudenkin hetkellä nostat itseäsi ylöspäin ja osaat viedä energiasi ja tekemisesi oikeaan suuntaan.

Vaikka minullakin on vain tuo 5% epävarmuuden ja pelon energiaa, mutta silloin kun se nostaa pään niin se tunne on todella voimakas. Saatan omilla ajatuksilla murtaa kaiken sen mitä olen jo saanut aikaan tähän asti ja millaisen matkan olen itseni kanssa käynyt. Tiedän, että näitä hetkiä tulee, olemmehan ihmisiä, ja siksi kerron nyt tärkeimmän asian mikä auttaa tästä pelon ja epävarmuuden energiasta pois. Se on kiitollisuus. Ole kiitollinen kaikesta mitä olet tehnyt ja saanut aikaan tähän hetkeen vaikka epävarmuus kuinka yrittää nousta pintaan. Ole kiitollinen rakkaudesta mitä koet sisimmässäsi ja ole kiitollinen siitä kuka sinä olet. Kiitollisuus on tunne, mikä murtaa kaiken pelon ja epävarmuuden tunteen. Kiitollisuuden tunne on niin voimakas ettei sitä särje mikään, varsinkaan pelko.

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja palvelunumeroni kautta 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin (40€), 15 minuutin (25€) tai kirjalliseen tulkintaan (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *