Hae
Mirva Emilia

Uusi vuosi ja uudet kujeet 2019

Uusi vuosi vaihtuu pian ja on aika antaa uudet lupaukset tulevalle vuodelle ja miettä omia tavotteita ja haaveita uudelle vuodelle. Joko teillä on mietitty lupauksia tai haaveita mitä haluaisitte toteuttaa? Mun suurin lupaus on nettiostamiselle EI kesäkuun alkuun asti. Tämä siis koskee mun omia henkilökohtaisia ostoksia, ei lasten tarpeita. Mulla käy välillä niin että hurahdan katselemaan mitä kaikkea netti meille tarjookin ja yhtäkkiä postissa odottaakin paketti jos toinenkin. Enimmäkseen ostan vaatteita vaikka tiedän että niitä kaapissa on ihan riittämiin. Oon miettinyt kolme syytä miksi tämä lupaus kannattaa pitää:

1. Haluan välttää tällä sitä ettei käy niin että olen tuhlannut palkkani jo etukäteen, eli ostan laskulle ja maksan tilipäivänä jolloin tilli ammottaa jo lähes tyhjyyttään palkkapäivänä. Edessä olisi siis 30 rahatonta päivää.

2. Haluan karsia omia tavaroita, en halua että kaapit pursuaa ylimääräisistä tavaroista sillä että ostan sinne koko ajan lisää uutta mitä en edes tarvitsisi.

3. Jos haluan/tarvitsen jotain niin menen ostamaan sen liikkeestä, joten kannatan näitä meidän pienen kaupungin kauppoja ja jos haluan ottaa sitä kuuluisaa omaa aikaa niin sitten lähden päiväksi Tampereelle.

IMG_20181117_191612.jpg

Asun pienessä kaupungissa ja täällä ei ole mitään isojen kaupungin ostoskeskuksia joten täältä on aina lähdettävä kaupunkiin ostoksille ja siinä kuluu yleensä se koko päivä niin siksi täältä harvemmin tulee lähdettyä ja ne ostokset tulee tehtyä netin kautta. Näin myös tulee harkittua enemmän sitä mitä ostaa, tai ainakin itse harkitsen kaupassa paljon enemmän sitä että ostanko vai enkö kun taas netissä helpommin tavaroita vaan laittaa ostoskoriin ja tilaa. Toki niitä saa palauttaakin ja olen palauttanutkin mutta jääpähän tämäkin turha vaiva ainakin puoleksi vuodeksi 😉 Ja voihan olla että tästä tulee tapa, ainakin osaksi toivoisin niin. Nykyään on niin helppo ostaa netistä ja sitä kautta esimerkiksi velkaantua turhien ostoksien takia. Ja onhan se oikeesti ihanaa lähtee shoppaileen ja sehän on naisen etuoikeus päästä lähtemään välillä tuulettumaan kaupungin pölyihin!

Ensi vuoden alkuun mulla onkin jo kalenteriin merkitty uusia tulevia juttuja mitä innolla ootan, uusi Wellness koulutus alkaa ja odotukset sitä kohtaan on korkeella. Sain myös uuden yhteistyön tänne blogin ja instan puolelle. Kannattaa siis mennä seuraan mun insta sivujakin @mirva_emilia 😉 Avoimin mielin mutta silti täysillä lähdetään kohti uutta vuotta 2019! 

Ihanaa ja loisteliasta uutta vuotta kaikille! 

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.