Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – loppiaisen taikaa

Ihanaa ja rauhallista loppiaista! Meillä päivä on käynnistynyt lumitöillä ja vessaremontin jatkumisella. Mää aina kovasti mielessäni remontoin kotona kaikkia paikkoja mutta tässä sen aina huomaa, että ei ne mitkään rempat mitenkään pieni töisiä ole. Aikaa kuluu kun kunnolla tekee 🙂

Tämän kertaiseen tarot-torstaihin otin Ukon Pakan mukaan. Ne on kuvitukseltaan jotenkin kaikista maadoittavimmat, koska luonto on korteissa niin lähellä. Tulikin tunne, että tätä luonnon energiaa nyt tarvitaan ympärillemme. Mulla itselläni on ollut jotenkin tosi levoton olo ja rauhoittuminen on ollut välillä tosi vaikeaa. Onneksi on ollut lumitöitä mitä on saanut tehdä ja tietysti lenkkipolut on auttanut tähän levottomuuteen. Ennen kuin aloitin kirjoittamaan teille tätä niin tein meditaation ja olen erittäin kiitollinen, että pääsin täysin rauhalliseen tilaan. Tuntuu kuin koko keho olisi poistunut kiireen ja levottomuuden energiasta.

Sulje sinäkin hetkeksi silmäsi, keskity tähän hetkeen sekä rauhoita mielesi. Löydä sisimpääsi rauha ja tyyneys. Valitse sen jälkeen alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä valitsemasi kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Ukko

Saatamme kerätä negatiivisia ajatuksia ja tunteita sisimpäämme, mutta muista että jos niitä ei käsittele niin jossain vaiheessa ne pyrkivät ulos ja vauhdilla. Tarkastele omia tunteita ja ajatuksia, jotka ovat jääneet käsittelemättöminä ajatuksiin. Miten voisit käsitellä ne loppuun? Ehkä antamalla anteeksi mielessäsi luottaen samalla, että tämä anteeksianto puhdistaa sielun ja antaa tilaa kevyemmälle ololle samalla avaten uusia ovia. Vanhojen asioiden läpikäyminen voi tuoda paljon mieleen negatiivisia asioita ja ajatuksia mutta muista, että sinun ei tarvitse kokea sitä samaa enään tämän jälkeen. Olet tällä hetkellä paljon vahvempi ja tietoisempi siitä, mitä otat vastaan. Käytä tätä voimaa ja oppimaasi tietoisuutta myös silloin kun teet päätöksiä.

2. Aarnikratti

Keskittymällä huomaamaan sisimmässä olevat rikkaudet ja ilonaiheet huomaamme, että olemme paljon rikkaampia kuin mitä materiaali voi ikinä tuoda. Ilo, rakkaus, itsensä hyväksyminen, lempeys, armollisuus, kaikki nämä ovat rikkautta ja kaikki nämä löytyvät sinusta. Henkinen rikkaus on se mitä olemme ja koemme ilman rahaa ja, jotka silti tuottavat iloa elämään. Kun osaamme nauttia pienistäkin asioista näemme elämämme entistä rikkaampana. Liiallinen omistaminen voi viedä aidon ilon ja rajoittaa elämää. Jos istumme paikoillaan oman kirstumme päällä ja yritämme omistaa liikaa materiaalia tai jopa ihmisiä kuten kortin Kratti kirstun avain kaulassaan tekee emme näe todellista rikkautta koska keskitymme haalimaan kaiken mahdollisen materian itsellemme. Rakkaus, mikä kulkee vapaana on henkistä rikkautta ja hyvinvointia.

3. Ukon vakka

Sinua pyydetään löytämään rakkauden valo itseäsi kohtaan omien rituaalien avulla. Meditoi rakkautta sisimpääsi, hae luonnosta voimaa ja energiaa sekä ole kiitollinen itsestäsi, saavutuksistasi ja kaikesta energiasta mitä olet. Anna pelkojen, huolien ja ahdistuksen lipua itsestäsi ja ajatuksistasi pois ja luota siihen, että elämä ja puhdas rakkaus mitä sinussa on antaa sinulle kaiken tarvittavan. Täyden rakkauden ja luottamuksen kautta voimme kokea iloa, täyttymystä ja runsautta omassa itsessämme. Olemme kaikki rakkauden arvoisia ja se tärkein rakkaus löytyy jo sinusta.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

2 kommenttia

  1. Piia-Riikka kirjoitti:

    Hei ja kaunis kiitos jälleen kerran näistä tulkinnoistasi Mirva ❤️
    Minullakin on ollut vaikea nyt rauhoittua ja meditoida. Energiat on levottomat toivottavasti nämä energiat tästä rauhoittuu. En meinannut millään saada selkoa mikä kortti näistä upeista Ukonpakan korteista kutsuu oli minun luettava kaikki, ? sillä oli varmasti oma merkityksensä. Ja viimeinen kortti sykähdytti ja minun on todella löydettävä rakkauden valo itseäni kohtaan. Ukon Vakka – kortin kuva on uskomattoman kaunis.
    Kiitos vielä kerran ja ihanaa viikonloppua. ?

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Eikö olekin kaunis kuvitus ? Joskus tulee tunne, että kaikilla korteilla on oma viestinsä ja silloin onkin parasta kuunnella omaa intuitiota ❤ Jokaisesta kortista voi tulla jokin tietty lause mikä on juuri itselle tehty ?

      Luotetaan, että nämä energiat pian hälvenevät ja kevenevät ?? Silloin päästään taas täysin kiinni omaan itseen ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *