Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Tarotkortin nosto – mikä kortti energisoi sinua?

Kaupallinen yhteistyö: Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Kolmen tarotkortin nosto on sinulle ihana tapa nostaa intuitiivisesti itsellesi puhuttelevin kortti kolmesta korttivaihtoehdosta. Viime viikolla kyselin facebookin puolella kumpi on parempi, tänne blogiin kortin nosto, jolloin saat heti nostamasi kortin viestin vai, että facebookissa on nosto ja siellä tulee kortin viesti vasta illalla.

Ja niinhän siinä kävi niinkuin arvelinkin, että tämä miellytti teitä lukijoita ja seuraajia enemmän joten tällä tavalla jatketaan ? Tulen tekemään tämän kolmen tarotkortin noston joka viikko viikon tarotkortin lisäksi ❤️

Kolmen tarotkortin nosto

Laitan kuvan tähän alle kolmesta tarotkortista. Valitse niistä itsellesi puhuttelevin kortti. Korttien viestit löytyvät kuvan alapuolelta, joten jos et halua kurkistaa niitä ennen aikoja niin älä mene kuvasta alemmas ennenkuin olet valinnut oman korttisi ?

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. MALJOJEN ÄSSÄ (kivi on Kalsiitti)

Maljojen Ässä on runsaan rakkauden, tunteiden ja elämään luottamisen kortti. Sinulla on avoin ja luottavainen sydän, joka antaa sinulle kyvyn näyttää ja ilmaista tunteitasi selkeästi ja aidosti. Anna luottamuksesi kasvaa elämään ja rakkauteen, näin pystyt nauttimaan elämästäsi täysillä sekä antamaan ja vastaanottamaan rakkautta. Luottamus elämää kohtaan avaa silmäsi kaikelle kauneudelle ja rakkaudelle mitä sinun elämässäsi on.

Olet valmis osoittamaan rakkautesi ja luottamaan elämän hyvyyteen. Olet täydessä yhteydessä rakkauden lähteeseen. Älä anna sen valua hukkaan vaan osoita rakkautesi ja tunteesi sinulle tärkeille ihmisille. Kortissa näkyvä kivi (kalsiitti) tuo sinulle rakkauden lisäksi iloa ja pirteää energiaa sekä tasoittaa kaikkia niitä pelkoja, mitä sinulla voi olla elämää ja rakkautta kohtaan. Kivi auttaa selättämään ujoutta ja rohkaisee menemään kohti uusia haasteita ?

2. Sauvojen Ässä (kivi on Ruusukvartsi) 

Sinä vapaudut kaikesta turhasta energiasta mikä sinua on lähiaikoina häirinnyt. Löydät oman vahvan energiasi päästä kaikesta negatiivisesta energiasta pois löytäen itseesi rakkauden ja ilon energian. Anna tämän puhtaan ja hyvän energian kasvaa itsessäsi ja ole itsellesi rehellinen. Tämän energiapurkauksen aikana luovuutesi herää ja alkaa virrata täydesti. Sinua ei pidättele enään mitkään menneisyyden energiat ja asiat vaan olet löytänyt itsellesi oman energisen polun mitä kulkea.

Käytä tämä kaikki energia mikä sinussa on oikein, sillä silloin sinulla on mahdollisuus saavuttaa lähes mitä tahansa. Kortissa näkyvä kivi (Ruusukvartsi) tuo sinulle lempeää energiaa ja hoitaa sinusta kaiken huonon energian pois. Kivi muistuttaa sinua olemaan itseäsi kohtaan armollinen sekä anteeksiantavainen ❤️

3. Rikkaus (kivi on Angeliitti) 

Nauti elämäsi rikkauksista, sillä kaikki elämäsi tärkeimmät asiat ovat nyt kätesi ulottuvilla. Sinulla on mahdollisuus päästä kohti omaa päämäärääsi ja tavoittaa omat unelmat.

Vedät puoleesi ihmisiä, joilla on kanssasi samat arvot ja kunnioittavat sinua. Muista, että mitä enemmän itse annat, sitä enemmän vedät puoleesi ihmisiä, jotka ovat anteliaita ja hyväsydämisiä. Ota vastaan kaikki ne rikkaudet mitä elämä Sinulle tarjoaa. Ympäröi itsesi näillä ihmisillä, joilla on sinuun positiivinen vaikutus ja joiden kanssa voit rakentaa elämäsi nauttien siitä.

Kuvan kivi (Angeliitti) on enkelikivi, joka auttaa sinua kohtaamaan ne ihmiset jotka ovat sinulle hyväksi. Kiven lempeä energia auttaa tasoittamaan tunnekuohuja ja pelkoja. Ota tämä lempeä energia vastaan ja ole yhteydessä enkeleidesi kanssa ?

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti. 

Voit varata myös 30 minuutin tarot-tulkinnan laittamalla viestiä Facebookissa, Instagramissa tai numeroon 040 7270106 ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Kaupallinen yhteistyö: Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Tää onkin ihan mahtava tapa, valitsin intuitiivisesti ensimmäisen kortin ja kyllä sen viesti sopi tämän hetken ajatuksiini ?

    Outi Karita
    https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *