Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen kuningatar – asioiden riisuminen

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen kuningatar, joka pyytää olemaan niin itselle kuin myös toisille täysin rehellinen ja avoin. Rehellisyys toisille, mutta myös itselleen on tärkeää, sillä ilman rehellisyyttä kuljemme väärään suuntaan. Itselleen rehellisenä oleminen vaalii omia arvoja, jotka taas kuljettaa elämäämme siihen suuntaan, mikä on osa sielunsuunnitelmaamme.

Rehellisyys itseään kohtaan ja toki toisillekin voi olla välillä vaikeaa, koska toisen ajattelumaailma voi poiketa omista. Silloin kuitenkin kun on tasavertainen ystävyys- tai parisuhde niin toisen mielipiteitä arvostaa ja kuuntelee. Niitä ei vähättele vaan yhdessä pystyy käsittelemään asian kuin asian ja löytää kompromisseja. Rehellisyys taas itseään kohtaan, se vasta vaikeaa voikin olla. Rehellisyyteen voi kuulua, ja usein kuuluukin irtipäästäminen tai jonkinlainen muutos. Jos ja kun kyseessä on irtipäästämistä niin omia haluja ja tarpeita voi olla vaikea myöntää Itselleen. Tähän taas äkkiä tulee asioihin liiallinen tottuminen. Kun kuuntelemme itseämme rehellisesti niin tarpeet ja tottumus tulisi osata erottaa. Esimerkiksi parisuhteessa tai vanhassa työpaikassa oleminen on tottumista, jos tunnetta ei enään toista kohtaan tai työpaikkaa kohtaan ole. Sitä on vain tottunut olemaan jossakin tai jonkun kanssa ja omat tarpeet ovat jääneet huomiotta.

Silloin kun huomaa, että on juuttunut johonkin ihan vain tavan vuoksi on hyvä katsoa omaa tilannetta rehellisesti ja täysin avoimesti. Onko jotakin jota voisin itsessäni kehittää vai onko kyseinen elämän osa-alue tullut päätökseen. Kun teemme isoja tai pieniä päätöksiä niin muista ottaa aina sydän päätöksen tekemiseen mukaan. Lempeä sydän voittaa aina pelot ja epävarmuudet. Suuria päätöksiä tehdessä kannattaakin nukkua yö tai kaksikin ensin ja sillä tavalla rauhoittaa oma mieli ja keho tasapainoon. Kärsivällisyyden kautta löydämme oman voiman tehdä nämä päätökset ja mahdolliset irtipäästöt.

Miekkojen kuningatar pyytää miettimään omia uskomuksia ja rajoitteita. Rajoitatko itse itseäsi liikaa ja miksi rajoitat? Mitä voisit tehdä ja muuttaa, jotta pääset lähemmäs omia tavoitteita ja elämää, jossa haluat elää ja tuntea itsesi vapaaksi? Miekkojen kuningattaren energia on hyvin päättäväistä sekä vahvaa ja tätä energiaa lähetän halutessasi myös sinulle tämän kortin myötä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Numerosta 040 7270106 voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) sekä energiahoitoon (30min/45€, etä-, ja lähihoito tai 60min/60€ lähihoitoon. Lähihoidon aikana voit saada myös viestejä henkimaailmalta).

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Yksi kommentti

  1. Johanna Haavisto kirjoitti:

    kyllä on osuva, ero astuu 17.7.23. sanoin itseni irti vaki työstä 4.7.23. aloitan uuden ammatin opiskelun 1.8.23. minusta tulee nuoriso ohjaaja 31.5.25. nyt olen 20v. toiminut laitoshuoltaja ja kasvattanu 5 lasta 24v,21v,17v,10v,4v. nyt on aika äidin elää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *