Hae
Mirva Emilia

Muotia, tähtiä ja hevosia, I-H-A-N-A miniloma

Ihana miniloma takanapäin, nyt istun junassa ja odotan malttamattomana että pääsen kotiin lasten luo ja rutistaan heidät kainaloon ❤️ Vietin Helsingissä kolmen päivän miniloman mihin tosin kuului myös yksi työpäivä mutta senkin vietin ulkona +20 asteessa katsellen Marimekon kesänavaus näytöstä. Ei siis hullumpi työpäivä!

Ekana iltana vietin mun parhaan ystävän kanssa iltaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton hyväntekeväisyys muotinäytöksessä. Näytös oli ihan huikee! Siellä tähdet esitti kesän muotia ja ihanat lapsimallitkin oli päässyt lavalle. Näytöksen tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä Uudenmaan piirin perhetyöhön. Samalla siis nähtiin muotia ja tähtiä sekä tehtiin myös hyvää ❤️

Viimeinen ilta vaihtuikin kaupungin pölyistä maalaismaisemiin. Menin mun ystävän luo yöksi ja aamulla käytiin hoitamassa hevosia ja rapsuteltiin tallikissoja. Oli ihana vaihtaa kaupungin hälinä hetkeksi linnun lauluihin ❤️ Ja tietysti maailma parantu, ainakin hetkeksi ?

Ihanaa viikonloppua! 

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.