Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Varovaisuus – odota, että olet tarpeeksi vahva

Viikon tarotkortiksi nousi Varovaisuus, joka kehottaa sinua olemaan kiirehtimättä ja pitämään itsekuri ettet aloita etenemistä ennen aikojasi. Kypsyttelee rauhassa omia ideoitasi, ajatuksiasi ja tunteitasi. Huomaat kun olet valmis näyttämään maailmalle kykysi. Jotta voit näyttää ja tuntea kykysi, sinun pitää olla sisäisesti tasapainossa. Silloin olet valmis ❤️

Tee töitä ideoittesi parissa ja ole ahkera. Sinulle nousee työn ja ahkeruuden kautta uutta viisautta ja kasvat ihmisenä työsi kautta. Muista, kehität ideoitasi ja luovuuttasi itsesi takia, et minkään ulkopuolisen vuoksi.

Varovaisuus nostattaa uudistumisen mahdollisuutta

Varovaisuuden kortissa puun kukat ovat auenneet, jotka mahdollistavat sinulle uudistumisen. Kun teet itsesi ja arkesi kanssa parhaasi ja keskität energiasi siihen niin, silloin uudistuminen ja uudet kyvyt nousevat pintaan. Anna niiden kuitenkin tulla kuin itsestään sinussa esiin. Pakottamalla niitä ei löydä. Saavutukset, on ne sitten isot tai pienet vaativat huolellista suunnittelua ja oman ajan asioiden kypsymiseen. Sinulla on mahdollisuudet saavutuksiin, mutta anna asioiden kehittyä omalla painolla.

Tulkitsen kortista kärsivällisyyden todella vahvana ja se viestittääkin, että varovaisuuden, huolellisen asioiden tarkastelun ja kärsivällisyyden kautta asiat menevät juuri niinkuin pitääkin. Mieti jokin asia, mikä sinulla on tällä hetkellä meneillään tai on tulossa, mutta tunnet kuitenkin ettet välttämättä ole siihen ihan vielä valmis. Silloin aikasi ei ole vielä mutta se on tulossa. Kun kasvat henkisesti siihen asiaan niin silloin tulet olemaan siihen valmis. Anna itsellesi aikaa, kärsivällisyyttä ja luota, että asiat etenevät omalla painollaan oikeaan suuntaan.

Mihin suuntaat Energiasi?

Varovaisuuden kortti kuvaa sinun taitoja ja luovuutta mitkä ovat vielä piilossa mutta tulevat ajan kanssa esiin. Sinun olisikin hyvä miettiä mihin suuntaat oman vahvan energiasi, jotta sinun oma luovuus, taito ja kyvyt pääsisivät tulemaan esiin sellaisina kuin ne ovat.

Mitkä ovat sinun mielenkiinnon kohteet mistä saat itsellesi valtavasti energiaa? Näiden kautta sinun oma luovuus ja taito tulevat esiin, joita sinä voit käyttää työssäsi ja arjessasi. Suuntaa siis energiasi niihin asioihin mitä rakastat tehdä ja mitä milloinkin teet. Näin avaat sydämesi kyvyillesi ja löydät itsellesi tasapainoa ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.