Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Ylipapitar – sisäinen oppaasi ei nuku koskaan

Viikon tarotkortiksi nousi Ylipapitar, jonka harmoninen ja seesteinen energia antaa intuition äänelle tilan. Oma sisäinen ääni kertoo sen, miten erilaisissa tilanteissa on toimittava ja mikä on oikein. Sisäinen ääni johdattaa meitä eteenpäin ja osoittaa oikean suunnan. Sisäistä ääntä kuuntelemalla löydämme sisäisen tasapainon ja rauhan itsellemme sekä ympärillemme. Pidän ylipapittaren korttia oikeana enkelikorttina, joka johdattaa meitä oman sisäisen äänen avulla eteenpäin ja antaa myös rohkeutta uskoa siihen. Ylipapittaren vahva energia muistuttaa myös omasta sisäisestä rakkaudesta itseä kohtaan.

ylipapitar luo ympärilleen rauhaa

Ylipapittaren vahva energia luo ympärilleen turvaa ja rauhaa. Mitä tahansa elämässä tapahtuukaan niin pystymme omalla tyyneydellämme ja luottamuksella ratkoa asiat ja esteet. Vaikeinakin aikoina on hyvä luottaa omaan intuitioon vaikka voi tuntua siltä, että ääni johdattaa meitä väärään paikkaan. Intuition ääni on niin voimakas, ettei sitä kannata vastustaa vaan ennemminkin vaalia sitä.

Jotta ympärille saa luotua rauhaa ja turvaa on kuunneltava herkästi omaa sisintä ja tarpeita. Mitä minä tarvitsen? Mitä minä haluan? Kun luottaa ja uskoo itseensä niin silloin oma sisäinen tasapaino pysyy. Meidän ei tarvitse olla itsekkäitä ajateltaessa itseämme vaan olla luottavaisia omaan tekemiseen ja omaan jaksamiseen. Välillä on hyvä kysyä itseltä, että mitä minulle kuuluu ja mitä minä tarvitsen. Omalla rauhallisuudella, hyvinvoinnilla ja tasapainolla luomme ympärillemme rauhaa, rakkautta ja turvallisuutta. Kun itse voimme hyvin, niin silloin meillä on energiaa auttaa ja tukea myös läheisiämme.

Sisäinen viisautemme ei nuku koskaan ja viestejä voikin tulla myös unien kautta. Kiinnitä tällä viikolla huomiosi uniisi ja asioihin mitä ne tuovat pintaan. Millaisia tunteita, ajatuksia, ehkäpä uusia oivalluksia unet tällä viikolla tuo. Ota nämä viestit vastaan avoimuudella ja hyväksyvästi, sillä nämä ovat sinun sisimpäsi ääniä.

Tavoitat minut myös päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata myös ajan puolen tunnin tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106 tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.