Hae
Mirva Emilia

Puoleensa vetävä maailma – mistä kaikki alkoi

Moikka ja ihanaa sunnuntaita ❤️

Mua on lapsesta asti kiinnostanut henkinen maailma ja meillä kotona se olikin vahvasti esillä. Vanhemmat teki henkiseen hyvinvointiin viittaavia töitä kuten kuppausta, hypnoosia ja luontaishoitoja. Isän veli teki henkiparantajan työtä ja kävi meilläkin näitä tekemässä. Nämä kaikki on kutsumusammatteja eikä ainakaan mun mielestä ihan kuka vaan näitä halua edes tehdä. Seurasin aina sivusta näitä ja muistan kun esimerkiksi hypnoosiin tuli asiakas niin koskaan ei saanut olla lähellä samaa huonetta. Jotain taikaa siinä siis oli ?☺️

Minä, siskoni, isä ja Isa-koira mökin metsässä

Mulla oli jo pienenä vahvana tunne, että haluan jollain tapaa auttaa muita ja äitini kautta Tarot-kortit alkokin kiinnostaa jo tosi varhaisessa iässä. Katsottiin niitä yhdessä ja opin siinä samalla niitä tulkitsemaan kuvien ja oman intuitioni kautta. Näin niitä tänäkin päivänä tulkitsen. Se on maailma mikä vie mut ihan mukanaan! Kuvien tarkkuus ja niiden tuoma sanoma mikä laittaa miettimään omia tarpeita ja saamaan uusia oivalluksia. Tarot-korteistahan ei ennusteta vaan niiden avulla pääsee kuuntelemaan omaa sisintä ja mitä sieltä halutaan sanoa.

Viikon kortti, maailmankaikkeus

Korttipakan yksi vahvimmista korteista nousi tälle viikolle ja se on maailmankaikkeus. Kortti pyytää nauttimaan siitä mitä olet ja mitä olet saavuttanut sekä olemaan kiitollinen kaikesta runsaudesta mitä elämässä on. Kortti kertoo myös henkisestä kasvusta ja kehottaa käyttää kaikkea tietoa ja taitoa mitä olet saanut ja kohtaa maailma itsenäisesti. Elä itsesi näköistä elämää. Olemme siirtymässä henkisen kasvun ylimmälle portaalle, kypsymään ja aikuistumaan. Tämän jälkeen tunnet itsesi riittävän hyväksi ja tärkeäksi.

-Mirva

@mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.