Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Julmuus – hyväksy menneisyys osaksi elämääsi

Itsensä vähättely ja vähättely omaa tekemistä kohtaan usein jarruttaa omaa tekemistä, vaikka osaltaan tietäisikin olevansa oikealla polulla. Epäilykset ja pelot kuuluvat muutokseen, mutta mitäpä jos niihin ei tarrautuisikaan liikaa kiinni vaan antaisi itselleen ja omalle energialleen mahdollisuuden lähteä toteuttamaan itsessään jotain suurta.

PUHDISTUMINEN VANHOISTA ENERGIOISTA AVAA SYDÄMEN RAKKAUDELLE

Omat negatiiviset ajatukset itsestä ja omista mahdollisuuksista ovatkin usein ne suurimmat esteet, joita itsellemme luomme. Ympäriltämme voi löytyä joukko ihmisiä, jotka kannustavat ja kertovat sinun hyvistä puolista ja mahdollisuuksista. Omat ajatukset tekevät kuitenkin helposti esteen ja yrittävät nujertaa nämä kannustukset. Jotta nämä itsensä vähättelyn tunteet eivät vaikuttaisi enään niin lujasti omaan tekemiseen ja ajatuksiin on ne tunnistettava mistä ne tulee ja puhdistautua kaikesta negatiivisesta energiasta, mitä itsensä vähättelyn tunteet ympärille luo.
Itsensä vähättelyn tunteet kumpuavat jostain kauempaa, omasta menneisyydestä. Ehkä lapsuudessa meitä ei olla kannustettu riittävästi ja jokaista piirrustusta ja koetta on arvosteltu negatiiviseen sävyyn. Tai sitten edellisessä suhteessa kumppani on arvostellut ilkeyttään jokaista liikettä ja tekoa mitä on tehnyt ja yrittänyt sillä tavoin olla suhteen hallitsija.
Tällaiset asiat vaikuttavat hyvin voimakkaasti omaan itsetuntoon ja siihen, mitä omasta itsestä ajattelee. Onnekseni voin kuitenkin sanoa, että nämä asiat ovat menneisyyttä eikä näiden asioiden tarvitse tulla enään tulevaisuuteen. Kenenkään ei tarvitse kokea vähättelyä omasta itsestään, tarpeistaan eikä tekemisistään vaan jokainen saa olla vapaasti juuri sellainen kuka on.

oman menneisyyden hyväksyminen mahdollistaa henkisen kasvun

Niistä koetuista asioista, jotka ovat vaikuttaneet negatiivisella tavalla itsetuntoon eivät välttämättä lähde koskaan ajatuksista pois mutta se, että ne hyväksyy osaksi menneisyyttään mahdollistaa oman kasvun ja irtipäästämisen näihin tunteisiin. Kun hyväksyy oman menneisyyden sellaisena kuin se on ollut niin silloin tiedostaa sen, mitä omaan elämään ja tulevaisuuteen ei enään halua ja mitä taas haluaa.
Menneisyyden ja siellä koettujen negatiivisten asioiden ei tarvitse enään vaikuttaa tähän hetkeen, sillä olemme valmiita puhdistumaan kaikesta taakasta ja vähättelystä itseämme kohtaan ja olemme valmiita ottamaan vastaan kaiken hyvän ja rakkauden mitä maailmankaikkeus on tarjoamassa. Muutoksen ja tasapainon aika on käsillä ja sitä meille ollaan tarjoamassa. Se on enään itsestä kiinni onko valmis antamaan omalle menneisyydelle anteeksi ja unohtamaan sen kaiken negatiivisen tunteen mitä sieltä on itseään kohtaan tullut. Aina koittaa valoisampi päivä, viikko, kuukausi ja vuosi, jos sille vain antaa mahdollisuuden. Rakasta itseäsi jokaista solua myöten ja anna itsellesi mahdollisuus puhdistautua vanhoista energioista ja ole valmis vastaanottamaan rakkauden energia itseesi.
Teen tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002 (2,38€/min.)
Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106 ❤️
-Mirva
Instagram @mirva_emilia 
Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *