Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen Prinssi – on uuden askeleen aika

Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen Prinssi, joka on erittäin vahva ja energisoiva kortti antamaan rohkeutta ja voimaa edetä omissa askelissa. Sauvojen Prinssi on valmis astumaan pimeydestä valoon ja lähteä toteuttamaan omia päämääriä tiedostaen oman viisauden ja lujuuden.

Sauvojen Prinssi ei enään odota

Sauvojen Prinssi on oikea tuli kortti ja tämä kortti haluaakin viestittää myös sinulle sitä, että on aika luopua jämähtäneisyydestä ja paikoillaan olemisesta. Vapaudu omista epäilyksistäsi ja pelon tunteista. Luota omaan intuitioosi ja tahtoosi saavuttaa ne asiat mitä oletkaan suunnitellut. Kypsyttelyn aika on tehnyt tulosta omissa ajatuksissa ja nyt on uuden askeleen aika käsillä. Oletko valmis ottamaan uuden ja ehkä jopa ratkaisevan askeleen?

Ajattele, mitä kaikkia uusia mahdollisuuksia peloista vapautuminen ja liikkeelle lähtö tarjoaisi. Uusia kokemuksia, uusia ihmisiä, uusia tunteita, uusia ajatuksia. Itsestäni ainakin tuntuu todella voimakkaasti nyt, että tämä kortti muistuttaa ja vahvistaa oman polun kulkemisesta ja luottamista siihen, että asiat järjestyvät aina parhain päin kun tiedostaa matkan aikana omat vahvuudet ja heikkoudet.

Tulevaisuus on omissa käsissä

Sitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu on omissa käsissä. Uskon, että tietyt koettelemukset on tehty meitä itseämme varten ja, että ne vahvistavat omaa sisäistä viisautta ja tietoutta siitä, mitä elämältä haluaa ja millainen ihminen haluaa olla. Meidän sisimmässä on niin valtavaa tietoutta ja viisautta ja vaikka niitä välillä koeteltaisiinkin niin aina ne vaikeudet loppujen lopuksi vahvistavat niitä entisestään.

Vahvojen tunteiden ja kokemusten myötä tiedetään mitä elämältä tulevaisuudessa ei enään haluta ja mitä taas haluaa. Silloin tuntuukin siltä, että minä itse pystyn ja haluan rakentaa sellaisen elämän missä itsellä ja ympärillä olevilla ihmisillä ja energioilla on hyvä olla. Tätä Sauvojen Prinssikin haluaa Sinulle erittäin vahvasti viestittää. Usko omaan itseesi, usko omiin arvoihisi ja ennen kaikkea rakasta ja kunnioita itseäsi. Rakenna tulevaisuutesi sinun näköiseksi, luovu turhista peloista ja sinua pidättelevistä asioista ja elä onnellisena.

Tulevaisuus on meidän omissa käsissä ja nyt on aikasi tehdä muutos ja ottaa uusi askel kohti tulevaa.

Olen tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.) joka päivä            klo 9-23.

Voit varata itsellesi myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Tavataanhan myös instagramissani @mirva_emilia ja facebookissani           Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

-Mirva 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.