Hae
Mirva Emilia

Syksyn must neule – likaa hylkivä Alpakka

Alpakka on aivan ihanan lämmin ja hengittävä materiaali näin kun ilmat viilenee koko ajan enemmän ja enemmän. Mulla on ollut jo muutaman vuoden ajan suosikkina käyttää maanläheisiä värejä ja yhdistää niitä farkkujen ja urheiluleggareiden kanssa. Paras kotiasu missä viihdyn ja missä on hyvä ja rento tehdä töitä on mun muutama vuosi sitten ostettu MosMoshin Alpakka villaneule. Vaikka neuleessa onkin villaa, minkä yleensä tunnen heti vaatteen vetäessä päälle inhottavana kutinana niin tässä mun lemppari neuleessa se ei tunnu yhtään!

Alpakka hylkii likaa

Alpakka sopii tosi hyvin neulevaatteisiin ja vaate, missä on alpakan villaa niin siihen kannattaakin satsata. Neule pitää hyvin muotonsa, on ihan super lämmin muttei kuitenkaan hiosta, nukkaantuu todella vähän ja alpakan villa hylkii likaa. Rehellisesti sanottuna olen pessyt oman alpakkaneuleeni ihan muutaman kerran tämän kahden vuoden sisään, pelkkä tuuletus on riittänyt. Muutaman tahran olen pessyt ihan kohdepesuna eli pessyt ainoastaan tahrakohdan. Vaate myös säilyy pidempään kun välttää turhaa pesua ja antaa tuuletuksen hoitaa paitaan raikkauden.

Mulle on tosi tärkeää, että töitä tehdessä mulla on hyviltä tuntuvat vaatteet ja vaikka kotona töitä teenkin niin haluan kuitenkin panostaa niihin. Ja toki hyvä ja laadukas neule sopii myös erittäin hyvin esimerkiksi toimistotyöhön. Päivän aikana voi tulla myös käyntejä kodin ulkopuolelle niin on kiva käydä hoitamassa asioita kun on valmiiksi jo siihenkin sopivat vaatteet eikä kulahtaneita fleecehousuja (mitkä vedän leggareiden päälle kotona sisällä kun alkaa paleleen :D). Musta on tullut niin mukavuudenhaluinen, että farkut on jäänyt täysin urheiluleggareiden, löysien neulehousujen ja hyvin istuvien collareiden alle.

Meillä, tai siis lapsilla alkoi eilen syysloma ja molemmat lähti heti yökyläileen papan luo ja tänään yökyläilevät lisää. Niksu jo suunnitteli ennen papan luo lähtöä, että mihin seuraavaksi voisi mennä yöksi ja mummila on kuulemma seuraavana vuorossa. Kysysinkin Niksulla, että eikö se meinaa olla kotona lomalla ollenkaan 😀 Vastaus oli epämääräistä muminaa mutta jospa sitä nyt muutaman yön kotonakin kuitenkin viihtyisi. Loma on ihanaa aikaa kun pääsee viikolla menemään isovanhemmille yöksi. Viikonloput menee kuitenkin aina kouluviikkoina niin nopsaan, ettei siinä ehdi kun kääntyä jos on jossain kylässä. Meillä Niksun on aina ollut kyläluuta ja haluaa olla yökylässä kun taas Julia tykkää käydä kylässä mutta usein kuitenkin kotiin yöksi. Samanlainen mitä minä oon aina ollut, kotona on hyvä olla <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.