Hae
Mirva Emilia

Kesän eka mökkiviikonloppu

Ihanaa, kesän eka mökkiviikonloppu on käynnistynyt! Kyllä tätä on odotettukin ja tämä on meidän perheelle merkki siitä, että kesä on nyt kunnolla käynnissä. Mökille lähtö on aina yhtä sutaamista paikasta toiseen ja auto on täynnä tavaraa, mutta kun mökin pihaan kaarretaan niin tuntuu, että kivi vierähtää sydämeltä ja rauhan tila valtaa koko kehoon vaikka tavarat onkin vielä purkamatta. Kiire loppuu siihen paikkaan ja lasten kyselyt seuraavasta tekemisestä tai paikasta mihin voitais mennä. Vaikka meidän mökillä ei ole mitään hienouksia niin on ihan parasta, että lapset keksii koko ajan tekemistä.

Niksun lemppari tekeminen on tietysti kalastus aamusta iltaan ja Julia tutkii metsää, ui, leikkii hiekkaleikkejä, keinuu ja laskee liukumäkeä. Tuntuu, että mökillä lapset keksii itse paljon enemmän tekemistä kuin kotona. Kotona kun pitäisi aina olla kaveri tai muutenkin tekemistä koko ajan kun taas mökillä tekemättömyys ja pelkkä järven tuijottelu ei haittaa yhtään ❤️

Ensimmäinen Mökkiviikonloppu alkaa maan kaivamisella

Taisin viime kesänä täällä blogin (tai instan) puolella kertoa, että meillä on haaveissa tehdä tontille toinen mökki. Tämän hetkisen mökin on rakentanut Tuomaksen äiti ja isä ja tämä jäisi meidän saunamökiksi. Siellä nimittäin löylyt on mitä parhaimmat! Ja suora näkymä lauteilta järvelle. Meidän mökkikesä alkaakin nyt maan kaivamisella ja heti aamusta kaivinkone on alkanut kiavamaan uudelle mökille paikkaa. Isoa mökistä ei tule mutta silti meille juuri sopiva.

Mökki on koko meidän perheelle tosi tärkeä paikka ja halutaan tehdä siitä paikka, missä pystytään lepäämään ja unohtaa arjen kiireet. Niksu on odottanut koko talven mökille pääsyä ja kalastamista niin voitte vaan arvata kuinka onnellinen poika meillä täällä juuri nyt on. Ja itse oon tietysti onnellinen siitä, että olen saanut työni siihen malliin, että voin tehdä sitä ihan missä vain. Tänäkin viikonloppuna töitä on, jotka teen täällä mökillä. Parasta tässä on se, että saan tehdä niitä samalla kun katselen kauniita järvimaisemia. Life is so good! Paitsi, että hyttysiä on ihan hirveesti! Nyt tarvitaan vielä kunnon hyttyskarkotin.

 

Ihanaa viikonloppua! Nauti auringosta ja hyvästä olosta ☀️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.