Hae
Mirva Emilia

Itsensä vähättely estää toimimasta

Itsensä vähättely on asia, mitä varmasti jokainen tekee välillä itseään kohtaan. Ei luoteta itseensä eikä omiin kykyihin vaikka sisimmässä tiedetään, että kaikki menee hyvin. Ajattelin tänään nostaa Sinulle yhden enkelikortin, mutta viestejä tulikin tällä kertaa kolmesta eri kortista. Näistä kolmesta eri kortista syntyi jatkumo ja todella selvä viesti, mitä ympäröi puhdas ja hyvä energia.

Päästä irti itsesi vähättelystä

Tämä olikin ensimmäinen viesti, irtipäästäminen. Päästä irti asiasta/asioista mikä estää Sinun onnellisuuttasi ja luottoa itseesi. Vapaudu itsesi vähättelystä ja luo itsellesi rakkaudellista energiaa ja ota se kiitollisena vastaan. Sinua pyydetään pyytämään enkeleiltä apua, jotta voit kohdata ja katkaista kaikki ne sidokset mitkä estävät sinua. Kun olet katkaissut kaikista riippakivistä narut, kukaan ei voi enää estää sinua. Silloin olet valmis etenemään ja luotat itseesi.

Luovuus kasvaa silloin, kun luottaa itseensä. Irti päästämisen jälkeen toisessa kortissa enkelit ehdottavatkin Sinulle, että tarkastelet omia luovia kykyjäsi. Päästä ensin irti siitä tunteestä, mikä sinua estää näyttämästä itsellesi luovat kykysi. Sen jälkeen olet avoimempi ja tyyneempi vastaanottamaan omat taitosi. Luovuus synnyttää uusia ideoita, näyttää taiteellisia kykyjä tai innostaa uusien hankkeiden syntymistä. Älä estä näitä itsesi vähättelyllä.

Mulla itsellä on ollut jonkun aikaa todella levoton tunne. Päässä oli ideoita vaikka kuinka paljon mitä haluan toteuttaa mutta luottamus itseäni kohtaan ja omia taitojani kohtaan oli lannistunut kun en tiennyt mistä aloittaa. Itsensä vähättely tuli hyvin vahvana esiin ja tämä tunne otti musta ylivaltaa. Silloin tuntui kahta kauheammalta ja siltä etten saa mitään aikaiseksi ja tunsin itseni suoraan sanoen laiskaksi. Päätin kuitenkin päästää irti tästä ylivallasta, minkä johdosta aloin kirjoittamaan mun esikoiskirjaa. Se hyvänolon tunne valtasi koko mun kehon, kun kirjoitin sitä ja se hyvä olon tunne on kestänyt siitä asti. Luottamus itseäni kohtaan nousi taas hetkessä kun vain otin itseäni niskasta kiinni ja päätin luottaa itseeni ja siihen, että kaikki menee juuri niinkuin pitääkin.

Kaiken tämän irtipäästäminen jälkeen ja luovuuden tullessa esiin nousee kiitollisuus itseäsi kohtaan. Kiitollisuus siitä, että luotit itseesi ja otit sen rohkean askeleen ja lähdit toteuttamaan itseäsi. Kolmas enkelikortti onkin kiitollisuus, missä enkelit muistuttavat siitä, että kiittäisit kaikesta siitä mitä sinulla on. Ihan kaikesta. Aina kun kiität avoimesti ja aidosti sydämestäsi, sinulle annetaan enemmän. Kiitollisuus on avain, joka avaa maailmankaikkeuden portit runsauteen.

VOIMALAUSEET SINULLE

Päästän irti kaikista ja kaikesta. Olen vapaa. 

Nautin luovuudestani ja käytän sitä itseni ja toisten parhaaksi. 

Olen kiitollinen kaikesta elämässäni. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.