Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain tasapainoiset energiat

Tarot-torstai on tällä kertaa tosi rauhallisilla ja tasapainoisilla energioilla mikä on hyvä sillä siitä tietää, että energiat meillä kaikilla on syvällä sisimmässä rauhaisat vaikka tunteet välillä heittelisikin. Tämä olisikin hyvä muistaa, että vaikka ajatukset heittelevät suuntaan jos toiseenkin, niin sisin on ainakin jossain syöväreissä tasapainossa. Jos se ei ole tietoisuudessa niin ainakin se on alitajunnassa. Ja tämä alitajuinen rauha voikin näyttäytyä usein unessa, jolloin meitä halutaan muistuttaa omasta sisäisestä rauhasta. Pyydän myös, että rauhoittaisit mielesi tähän hetkeen vaikka ne kuinka yrittäisi myllertää ja anna itsellesi samalla lupa vastaanottaa tarot-torstain viesti 💜

Alta näet taas kuvan kolmesta kortista. Köytä intuitiotasi kun valitset kortin ja luota siihen. Nämä tarot-torstait on myös loistavia intuition harjoittajia, joten näissä tulee aina vähän niinkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Lue valitsemasi kortin viesti korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien kymppi

Nauti kaikesta rikkaudesta mitä elämässäsi on ja keskity elämään mukavan leppoisasti. Tee elämästäsi nautinnollisempaa ilman koko aikaisia vastuun kantamisia. Lanttien kymppi kuvastaa työntekoa ja perhettä –  opettele laittamaan ne tasapainoon. Aina ei tarvitse ajatusten olla työnteossa vaan voit nauttia täysipainoisesti ajastasi ystävien, perheen ja läheisten kanssa silloin kun olette yhdessä. Perhe ja läheiset ovat kaikista tärkeimmät rikkaudet mitä voimme elämässämme saada – annetaan heille siis läsnäoloa ja rakkautta. Omaan työhön liittyen kortin myötä halutaan viestittää, että nyt voisi laittaa mietintämyssyyn omat tavoitteet. Mieti, missä haluat itsesi nähdä ja lähteä toimimaan tämän ajatuksen kanssa.

2. Sauvojen vitonen

Tämä kortti kuvastaa ristiriitoja. Mieti, kuinka paljon haluat olla osa tässä hetkessä olevaa ristiriitaa tai ehkä tulossa olevaa. Ristiriidat vievät todella paljon ylimääräistä energiaa ja turhaan kahakkaan ei kannata päätänsä työntää. Kuulostele myös, onko tarvetta etsiä voittajia tai häviäjiä, onko sillä loppujenlopuksi yhtään mitään väliä kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Tärkeämpää on luoda sopu ja tasapainoinen energia ympäristöön. Jos taas ristiriita ei ole millään tavalla itselle kuuluva niin anna asianosaisille rauha selvittää asiat. Liian moni kun on soppaa hämmentämässä alkaa soppa vaan kiehua liikaa.

3. Sauvojen kakkonen

Uskalla nähdä itsesi tulevaisuudessa siellä mistä salaa haaveilet. Puhu itsellesi ääneen niin, että maailmankaikkeus kuulee selvästi sinun toiveesi (jos et halua puhua ääneen niin maailmankaikkeus kyllä kuulee mielessäkin tehdyt toiveet ja unelmat) ja puhu näistä haaveista myös ihmisille, jotka ovat siinä pisteessä missä sinä haluaisit tulevassa olla. Ole rohkea, nosta hurjimmatkin haaveesi uudestaan itsellesi tietoisuuteen ja tee elämästäsi sinun näköisesi. Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi, ainoastaan sinä saat vietyä asioita eteenpäin kunhan olet siihen tarpeeksi rohkea. Jokaisella meistä on mahdollisuus toteuttaa unelmia, ei siis olla itse itsemme tiellä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *