Hae
Mirva Emilia

Hätäsektio auttoi pienen pojan maailmaan – tänään on vietetty 10 vuotis synttäripäivää!

10 vuotta sitten hätäsektio auttoi meidän pienen pojan maailmaan. Synnytys  ei helpoin ollut ja loppujen lopuksi Niksu syntyikin hätäsektiolla. Supistusten aikana sydänäänet laskivat ja lääkäri teki päätöksen, että synnytys tapahtuisi hätäsektiolla. Ja onneksi näin, koska napanuora oli mennyt vauvan kaulan ympärille ja sektion avulla saatiin vauva nopeasti ulos <3

10 vuoden jälkeen meille on kasvanut ihana, huomaavainen kalamies. Mökin rannassa aika kuluu kuin siivillä kun Niksu heittelee virveliä. Aamuisin ei kerkiä edes aamupalaa odottamaan kun pitää jo joutua laiturin päähän ongelle. Nyt onkin suurin odotus se, että ilmat lämpenevät ja kesäloma alkaisi, että voidaan viettää mökillä kunnolla aikaa ja kalamies pääsisi taas vauhtiin. Onneksi talvella päästiin muutaman kerran pilkille ja pari viikkoa sitten jo ensimmäisen kerran heittään virveliä 🙂

Tänään ollaankin vietetty Niksun synttäreitä, hyvin rauhallisesti tietysti. Lahjoja on tuotu oven taakse ja kyllähän sieltä taas kalalehti ja kalastusvälineitä tuli. Ja yksi ehkä parhain lahja oli Niksun fanittaman Ivianin kaksi levyä ja huomenna Ivianin laulaja tulee meidän pihaan ja antaa Niksulle nimmarin! Wau!! Pienen pojan suuri haave toteutuu <3 Tänä iltana Niksu onkin tehnyt bändin jäsenille yllätyksen, minkä antaa sitten V-V:lle mukaan kun tulee laittamaan uusien levyjen kansiin nimmarit. On aivan ihana katsella sitä iloa, mikä lapsesta huokuu ja kyllä siellä pieni jännityskin taitaa olla 😉 Huomisesta on tulossa kuulemma maailman paras päivä!

Meillä oli kuukausi sitten Julian 5 -vuotis syntymäpäivä, milloin laitoin tänne Juliasta kuvablogin. Alla myös kuvia tämän päivän sankarista <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.