Hae
Mirva Emilia

Viikon Tarot – annamme liikaa vaikuttaa ulkopuolisten asioiden elämäämme

Viikon tarotkortiksi nousi Pettymyksen kortti joka kuvaa, että annamme liikaa vaikuttaa ulkopuolisten asioiden arkeemme ja omaan elämäämme. Pettymyksen kortti kuvaa meidän tunnetasolla koettua pettymystä ja sen pelkoa. Onko jokin päätös saanut sinut antamaan väärän vastauksen, koska jokin täysin ulkopuolinen on vaikuttanut päätöksen tekoosi? Onko tälle päätökselle vielä mahdollista palata ja miettiä uudestaan sinun omien ajatuksiesi kautta, jättäen ulkopuoliset vaikutukset kokonaan pois? Ulkopuolisilta on toki hyvä kysyä neuvoja ja apua mutta niiden ei pitäisi antaa liikaa vaikuttaa meidän omiin päätöksiin. Silloin kun annamme jonkun ulkopuolisen päättää itsemme puolesta se päätös ei ole meidän oma. Eikä se välttämättä edes tunnu oikealta. Uskalletaan seisoa omien päätöksien takana.

Pettymyksen pelko vaikuttaa ihmissuhteisiin

Pelko siitä, että koemme pettymyksen vaikuttaa suuresti tuleviin ja tämänhetkisiin ihmissuhteisiin. Kun annamme pettymyksen pelolle vallan emme uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi. Pelko siitä, että petymme voi tulla menneisyydestämme. Anna itsellesi kuitenkin mahdollisuus ja uskalla kokea ihmissuhteissasi jotakin uutta. Ei anneta menneisyyden tekojen vaikuttaa tulevaisuuteen vaan annetaan rakkaudelle mahdollisuus. Vaikka pettymystä olisikin ollut aiemmissa suhteissa se ei tarkoita sitä, että pettyisi uuteen. Oman tunnetilan työstäminen on tässä tärkeää. Kun olet saanut tunnetilasi tasapainoon sinulle tulee uutta rohkeutta ja voimaa lähteä uuteen.

Pettymyksen tunnetta ja siitä irtipäästämistä voi harjoitella kotona. Anna pettymyksen pelon tulla ja hyväksy tämä tunne. Ala siitä pikkuhiljaa purkamaan sitä mielestäsi pois. Meditoi, joogaa tai hiljenny ennen nukkumaanmenoa ja uskalla päästää sitä kautta pelko itsestäsi pois. Kun pelko väistyy olen varma, että saat sen tilalle jotain todella ainutlaatuista ja ihanaa ❤️ On se sitten anteeksianto itselle tai toiselle, uusi ihmissuhde tai uutta työrintamalla ota se avosylin vastaan äläkä anna liikaa ulkopuolisten asioiden vaikuttaa päätöksiisi. Pelon tilalle tulee aina rakkaus kun vaan me annamme sille mahdollisuuden.

Myös minä olen antanut Pettymyksen pelon vaikuttaa itseeni

Pelko ja epävarmuus huokuu ja näkyy ihmisessä ja se on näkynyt myös minussa. Olen kulkenut ”anteeksi että olen täällä” asenteella ja antanut hirveästi epävarmuuden näkyä elämässä. Tätä olenkin työstänyt paljon juurikin hiljentymisen kautta. Koen tämän tunteen itsessäni niin, että jos koen pettymyksen tiedän että selviän siitä. Se auttaa hallitsemaan pelkoa ja antaa itselle itsevarmuutta. Vaikeita aikoja tulee meille kaikille välillä mutta se, annammeko sen vaikean ajan pysyä kuinka kauan elämässämme on meistä itsestä kiinni. Jos jäämme rypemään itsesääliin ja pelossa, että mitä jos niin tottakai silloin tuntuu että ihan kuin elämä pysähtyisi kokonaan. Mutta sen ei tarvitse mennä niin. Annetaan epävarmuudelle ja pettymyksen pelolle kyytiä ja otetaan vastaan se rakkaus mitä meille on tulossa.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.