Hae
Mirva Emilia

Tarotkortit auttavat löytämään sisäisen viisautesi

Tarotkortit on ollut mun suurena apuna kun tuon täällä blogin puolella esille henkistä hyvinvointia. Kirjoitankin tänne blogiin joka sunnuntai tulevalle viikolle ”viikon tarotkortti” teemaisen kirjoituksen. Ne onkin ollut tosi suosittuja kirjoituksia ja huomaan, että teitä kiinnostaa Teidän oma henkinen hyvinvointi ja haluatte sitä kehittää! Mikä on ihan mahtavaa <3 Tämän viikon Tarotkortin pääset lukemaan tästä. 

Haluan vähän avata sulle mitä tarotkortit on ja miten ne on mun elämään tullut. Kortithan on ollu mun elämässä jo 15 vuotta ja edelleen ne antaa hyviä vastauksia ja avaa omia mietteitä ja sisäistä ääntä. Kiehtovinta niissä on se, että ne antaa aina ihan uudenlaisen näkökulman itsensä kehittämiseen ja omaan ajattelutapaan.

MITKÄ IHMEEN TAROTKORTIT?

Tarotkortit ovat ikivanhan viisauden lähde ja niiden tehtävä on auttaa meitä tiedostamaan meidän sisäisiä voimavaroja. Korttipakkoja on monenlaisia ja itse käytän Crowleyn pakkaa. Pakassa on 78 korttia, jotka jaetaan kahteen ryhmään. Ensimmäisenä on Suurten salaisuuksien kortit mitä on pakassa 22. Nämä kuvaavat henkistä ja sisäistä kasvua sekä itsensä kuuntelemista. Lisaksi pakassa on 56 Pienten salaisuuksien korttia, jotka jaetaan vielä neljään ryhmään; sauvat, maljat, lantit ja miekat. Nämä kuvaavat taas toimintaa ja tekemistä.

Jotkut mieltävät tarotkortit ja tarottulkinnat ennustamiseen mutta itse oon sitä mieltä, että ne enemmän avaa sinun omaa sisäistä tietämystä ja viisautta kuin, että se olisi ennustamista. Toki tarotkorteilla voi ”ennustaa” tulevaisuutta ja pystynkin niistä näkemään tämän hetken tilanteita asiakkaan kertomatta itsestään mitään ja mihin se voi johtaa, mutta tärkeintä siinä on, että tulkintaan tuleva myös itse tulkinnan aikana tutkii omaa sisintä ja sitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Yleisesti tarotkorttien avulla katsotaan vastauksia esimerkiksi työhön, rakkauteen ja ihmissuhteisiin.

TAROTKORTIT – LAPSUUDEN HARRASTUS

Tarotkortit on ollut vahvasti mukana mun elämässä lapsuudesta asti. Henkinen maailma on ollut aina vahvasti osa mun elämää ja setäni olikin henkiparantaja ja äitini on tarot-tulkitsija. Äidin opissa olenkin päässyt olemaan jo viidentoista vuoden ajan. Kortit on aina kiinnostanut mua tosi paljon, koska niissä on jonkinlaista mystiikkaa ja viisautta mitkä luo mielenkiinnon ja pitää sitä yllä. Äidin kanssa katsoin kortteja useasti ja sain 14 vuotiaana lahjaksi minun ensimmäiset omat tarotkortit ja niihin kuuluvan opaskirjan. Muistan kuinka onnellinen olin kun sain omat tarotkortit. Ensimmäiset korttini olivat Rider -nimiset kortit.

Tarotkorteissa on paljon tietoa ja viisautta, joka on meissä kaikissa ja näiden avulla saamme ne esille. Sanoma tulee hyvin selvästi ja silmiä avaavasti. Niistä nousee aina juuri oikeat sanat ja viestit ja useat asiakkaani ovatkin ihmetelleet miten näistä korteista voin nähdä ja osata tulkita juuri niinkuin asiat ovat. Mutta kun on vahva mielenkiinto ja halu auttaa niiden kautta toisia, niin sanomatkin on silloin oikeita. On ihan mahtava huomata kuinka asiakas oivaltaa omia sisäisiä asioita ja uskaltaa kohdata ne. Aina se ei nimittäin ole helppoa.

Tästä pääset lukemaan miten itse oon saanut apua ja voimaa tarotkorteista.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.