Hae
Mirva Emilia

Siivoustalkoot ja päiväteet mökillä

Musta on ihana tunne kun koti on siisti ja olen vierestä seurannut miten mulle erityisen tärkeän ihmisen koti on lähtenyt menemään hieman rempalleen. Ja mitäpä minä muuta kun järjestin siivoustalkoot! Tai oikeestaan se ei ollut tarkoituksena vaan se alkoi yhtäkkiä levitä kun siivoilin keittiötä 😀 Katselin ympärille ja ajattelin, että voi kun tuokin nurkka olisi kiva siivota ja niinhän siinä kävi, että kyseinen nurkka tuli siistiksi, lakanat tuli vaihdettua, petivaatteet tuuletin, imuroin, pesin vessan ja pyyhin pölyt. Ja vitsit mikä tunne mulle ja varsinkin itse asukkaille tuli ❤️ Työnjälki näkyi niin kodissa kuin asukkaiden hymyssä. Siellä tehdään pitkiä työpäiviä ja ollaan kamppailtu erinäisten asioiden keskellä, joten tämä apu kuului heille.

Mutta tämä ei kuitenkaan riittänyt mulle vaan pamahdin seuraavana päivänä paikalle uudestaan ja siivottiin yhdessä loputkin nurkat ja paikat. Tavarat löysi paikoilleen, kodissa vaihtui energia kevyeksi ja tilaa tuli enemmän kun vaateläjät viikattiin kaappiin. Siivoominen on mulle yksi tapa rentoutua ja iso plussa tulee vielä siitä, että saan auttaa sen kautta jotain toista. Ehkäpä voisin joskus lähteä siivoustalkoisiin meidän supersuositun some siivooja Auri Kanasen avuksi 😊 Oma ympäristö vaikuttaa omaan mieleen niin valtavasti, että se voi poistaa jopa turhaa stressiä, mieli lepää ja arki sujuu paremmin. En siis turhaan kotona laita muita siivoamaan jälkiään 😉

Siivoustalkoot väsytti, päivätee mökin terassilla palautti

Tänään päästiin pitkästä aikaa käymään mökillä ihan kaksin. Haettiin kaupasta päiväteen kanssa kaupasta gluteenittomat herkut ja kuunneltiin hiljaisuutta. Päivisin on alkanut olemaan muutama tunti aikaa tehdä ja hoitaa omia juttuja ja tältä mökkireissulta tuotiin samalla viikonlopuksi polttopuita ja soihtu. Mää en oo koskaan juonut kahvia, mutta teestä oon tykännyt aina ja nyt tässä viime vuosina oon alkanut juomaan teetä enemmän. Maistelen eri makuja ja välillä ostan iKaffea teen seuraksi. Kokeilin joskus myös mantelimaitoa teen kanssa. Se anto kivan makean säväyksen teehen, mutta kyllä iKaffe mun makunystyröillä vie voiton 😊

Venetsialaiset lähestyy ja päätettiin ottaa silloin lautta alle ja lauttailla. Lauantaiksi on lupailtu kivaa ilmaa (parasta!!), joten vielä voi nauttia kesäkeleistä lautan kyydissä 😊 Laitetaan valoja ja kynttilöitä tunnelmaksi ja ajellaan katsomaan paikallista bändiä. Kiva ilta tiedossa siis 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.