Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kuolema – Mitä itsestäsi löydät muutoksen aikana?

Viikon tarotkortiksi nousi Kuolema, joka on suuren muutoksen kortti. Muutos joka lähtee siitä, että ensin suljetaan vanha ovi ja siitä lähdetään tarkastelemaan mitä uusia puolia itsestä löytyy. Nämä puolet ovat olleet jo sinussa syntymästä saakka, mutta nyt on niiden aika aueta myös tietoisuuteemme. Ne ovat kypsyneet alitajunnassamme tarpeeksi pitkän ajan ja ovat nyt valmiita aukeamaan kukan lailla.

Tämä kortti sattuikin nousemaan sopivasti, sillä Kuoleman korttia yhdistää Skorpionin energiat ja skorpparin kausi alkaa huomenna tiistaina. Tässä siis valmistellaan jo skorpionin ajanjaksoa, jolloin ennen sitä pyydetään pyyhkimään Vaa’an ehkä jopa turhat tasapainottelut asioiden välillä. Nyt pyydetään luottamaan sydämen sanoihin sekä tekoihin ja jättää turhat aivotyöskentelyt taka-alalle ja ottamaan vastaan omat syvimmät toiveet, jotka ovat olleet piilossa jo ihan tarpeeksi kauan. Anna sydämen ohjata sinua tarvittaviin muutoksiin ja ota uteliaana vastaan se mitä muutokset elämääsi tuovat. Tunnet sydämessäsi valmiuden ja sen tilan.

Uusi vaihe on aina uusi vaihe elämässä. Sitä ei etukäteen tiedä, mutta asioita voi aistia. Voimme aistia olemmeko menossa ojasta allikkoon vai ojasta kohti kultaista tietä. Käytä aistejasi muutoksien aikana ja hyväksy kaikki tunteet, joita se nostattaa. Jos koet, että olet menossa ojasta allikkoon niin anna itsellesi vielä aikaa pohtia mitä haluat asialle tehdä. Sydämesi yhteys kyllä kertoo, mikä on oikea tapa toimia ja milloin. Kuoleman kortin energia on hyvin lempeää ja kärsivällistä. Kaikki tapahtuu aikanaan, mutta kannattaa olla muutoksessa kuitenkin koko ajan skarppina niin tiedät milloin on oikea aika tehdä tarvittavat siirrot.

Muutoksen aikana sisimmässämme tapahtuu paljon asioita yhtäaikaa. Mieli muuttuu, asenne muuttuu, kehonkieli muuttuu, energiamme muuttuu, kaikki muuttuu mikä on aivan ihanaa! Ja siitä voi nauttia täydesti kun luottaa elämään ja maailmankaikkeuteen sekä samalla hyväksyä elämän kaikki muutokset. On ne sitten isoja tai pieniä. Elämä muuttuu koko ajan ja voimme sopeutua siihen parhaiten hyväksymällä ne. Jos emme muuttuisi mikään muukaan ei muuttuisi. Me itse luomme tätä maailmaa ja energioita ympärillämme ja tämän kun oivaltaa voimme olla täysin rauhassa ja nauttia siitä ihanasta muutoksen matkasta. Vaikka joskus tuntuisikin, että elämä ympärillä on pysähtynyt tai ristiriitaista niin jotain koko ajan sisimmässä tapahtuu. Jossain vaiheessa tulee tila ja hetki kun potkaistaan kunnolla takapuoleen ja sitten se onkin menoa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

Ps. Olet myös tervetullut yhteisööni osoitteessa tästä linkistä ❤️

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *