Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen Lähetti – inspiroidu omasta arjesta

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen lähetti, mitä kutsutaan myös Miekkojen Prinsessaksi. Tämä kortti huokuu innostuneisuutta, uusia inspiraatioita ja aktiivisuutta. Miekkojen lähetin energia on hyvin keveää ja siihen onkin helppo tarttua. Tämä energia innostaa saattamaan tekemättömät askareet loppuun ja samalla laittaa miettimään jo uusia projekteja. Vahvasti on siis läsnä viime öisen täydenkuun innostava, uudistava ja täydentävä energia tässä kortissa.

Täydenkuun energia on tuntunut nyt erityisen voimakkaalta ja meditoinkin tänä aikana todella paljon. Päivän lopetin meditaatiolla ja aamun aloitin meditaatiolla viikon ajan. Normaalisti arjessa meditoin kerran päivässä ja se on tuntunut hyvältä, mutta nyt koin, että meditaatioilla on jotain erityistä, mitä täytyy kokea. Näinkin tosi paljon unia ja tunsin monesti meditaation yhteydessä kuinka kehoni avautui ja aktivoitui uudelleen tähän syksyyn. Miekkojen lähetti antaa tähän vielä lisäenergiaa ja toivonkin, että saan tämän energian ja viestin välitettyä puhtaana myös sinulle.

inspiroidu arjestasi

Viikon tarotin selkein viesti on, että inspiroituisimme omasta arjesta. Tulee se inspiraation lähde sitten jonkin ohjelman kautta, ulkoillessa tai oman lapsen tai lapsenlapsen kanssa leikkiessä. Energia on nyt niin kevyttä, että siitä tulisi nauttia ja antaa keholle vapautta liikkua. Ideat, jotka tulevat omasta arjesta ovat osa sinua. Siksi ideat eivät koskaan lopu. Ajatukset juoksevat, aistit toimivat ja haasteetkin voivat toimia hyvänä inspiraation lähteenä kun ne kääntää voimaksi. Nyt on siis täydellinen hetki ja aika oppia jotain uutta niin itsestä, arjesta tai jostain ulkopuolisesta asiasta. Ole valmis avaamaan katsettasi laajemmin!

Miekkojen lähetti pyytää nousemaan asioiden yläpuolelle, muuttamaan omaa asennetta ja tottumuksia. Jos mitään ei muuta mikään ei muutu ja tämä asenne miekkojen lähetilläkin on. Itsevarmuutta ja ideoita ei puutu. Tämä asenne saa meihin vauhtia ja huomaamaan, ettei asiat ehkä olekaan niin huonosti miltä mieli sen saattaa näyttää. Kaikessa on aina jotain hyvää, joten asioihin ei pitäisi suhtautua liian vakavasti. Tässä energiassa voisikin keskittyä ennemmin asioihin, jotka on itselle tärkeitä. Tiedostamme siinä hetkessä, että saan asian laitettua pakettiin, koska mikään ei häiritse sitä itsevarmuutta mitä siinä ajassa koemme. Tämän jälkeen energiaa vapautuu valtavasti ja olemme valmiimpia kohtaamaan haastavammatkin asiat ja pystymme saattamaan ne loppuun omalla innokkuudella, itsevarmuudella ja päättäväisyydellä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen päivittäin tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *