Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain viesti

Tänään on marraskuun viimeinen tarot-torstai ja sen jälkeen aletaankin siirtymään ihaniin joulun tunnelmiin. Tuntuu, että nämä tarot-torstain ja viikon Tarotin viestit on olleet todella voimakkaita ja laittanut mulle itsellenikin ajatuksia pyörimään. Viikonloppuna kun oli täydenkuun aika niin se loi energiallaan uutta vanhan tilalle ja antoi tilaa laajakatseisuudelle. Itselleni tämä konkretisoitui niin, että loin yritykselleni aivan uuden PR -toimiston. Tämä on jotain aivan uutta ja erilaista tarot-työni vierelle ja samalla ihanan tasapainottavaa erilaisuutensa vuoksi.

Aika tälle uuden luomiselle on todella otollista, mutta eipä se minullakaan ihan noin vain lähtenyt liikkeelle vaan täytyi purkaa vanhoja asenteita ja ajatuksia pois, jotta luottamus ja rohkeus riitti lähteä toteuttamaan uusia unelmia työn suhteen. Nyt ollaankin paiskittu töitä iltamyöhään saakka, mikä on tuntunut aivan ihanalta vaikka työpäivät venyykin.

Katsotaanpa nyt mitä tämän kertainen tarot-torstai meille viestittää. Rauhoita ensin mielesi ja valitse sitten alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Lue alta rauhassa ja ajatuksen kanssa viesti, minkä kortti sinulle antaa.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Hirtetty

On aika purkaa turhia rajoja, joita olet itsellesi tehnyt ja nähdä asiat uudessa valossa ja löytää sen kautta uusia ratkaisuja. Pysähdy hetkeksi paikoillesi ja kuulostele, kuinka rajoitat itseäsi ja toimintaasi ja kuinka voisit vapauttaa itsesi niistä. Elämä mahdollistaa muutoksia, anna niiden tulla elämään ja eheyttää itseäsi yhä uudestaan ja uudestaan. Kortti pyytää myös keskittymään keskeneräisiin asioihin ja viedä ne loppuun. Sen jälkeen vasta ottaa uusia projekteja ja asioita käsiteltäväksi.

2. Hallitsijatar

Täydellisen mielenrauhan kortti. Meditoiminen ja maadoittuminen haluavat osaksi elämääsi, sillä niiden kautta tasapaino pysyy sisimmässäsi ja korkein tietoisuutesi pääsee kuuluviin. Tämä on täyden rauhan kortti ja rauha löytyy puhtaasta rakkaudesta. Kun osaa antaa ja vastaanottaa puhdasta rakkautta niin silloin sisäinen rauha valtaa kehon. Rakkauden energia on niin voimakas, että se eheyttää meidän täydellisiksi. Ota vastaan se puhdas rakkaus mitä itsellesi annat ja tunne sisäinen kauneutesi. Nauti ihanista aisteistasi ja kaikesta kauneudesta myös ympärilläsi.

3. Rakastavaiset

Kortti avaa sinulle henkisyyden portit rakkauden avulla. Ota vastaan tämä rakkaus mitä kortti sinulle lähettää ja sitoudu siihen, sillä tämä rakkaus tulee sinusta. Antaudu rakkaudelle, mikä tulee sinusta itsestä. Anna rakkauden ohjata elämääsi ja virrata itsessäsi. Opettele näkemään rakkaus sinussa ja tuntemaan sen pyyteettömyys. Kortti kuvaa myös vastakohtien yhteensulautumista ja sitä, että oppii hyväksymään ja rakastamaan itsestä kaikkia puolia. Anna itsellesi mahdollisuus rakastaa ja olla rakastettu, rakkaus on ihanaa energiaa mikä avaa meidän tietoisuutta ja henkisyyttä sekä kirkastaa elämää. Jos toisen rakastaminen tuntuu tällä hetkellä vaikealta niin aloita omasta itsestä. Anna rakkauden valon täyttyä koko kehossasi ja sielussasi ja tunne se hyvä olo, minkä rakkauden energia sinuun saa aikaan.

Mikäli haluat laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata ajan itsellesi myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *