Hae
Mirva Emilia

Ihana Matka itseesi -ilta takana!

Meillä oli sunnuntaina aivan ihana Matka itseen – luo omat unelmasi ilta ❤️ Järjestettiin mun äidin kanssa henkiseen hyvinvointiin liittyvä ilta ja se oli ihan täydellinen. Illan matka aloitettiin esittäytymällä lyhyesti keitä me olemme ja osallistujatkin saivat kertoa itsestään jotakin jos halusivat ja sen jälkeen vaivuttiin rentouttavaan meditatiiviseen tilaan. Meditointi kesti noin puoli tuntia ja sen jälkeen olo oli rentoutunut, vapautunut ja erittäin hyvä. Jätettiin kaikki negatiivisuudet pois ja hengitettiin positiivisuutta itseemme.

Meditointi on loistava tapa tyhjentää oma mieli ja itse pyrin tekemään tämän joka ilta. Joka ilta kun menen sänkyyn ja ennenkuin alan nukkumaan alan laskemaan hitaasti kymmeneen ja tyhjennän mieleni päivän asioista. Joskus ajatuksia virtaa mutta haluan silti tyhjätä mieleni kokonaan yötä vasten. Joskus kun hiljennyn niin annan taas ajatuksieni virrata vapaasti ja useimmiten käytänkin näitä tulleita ajatuksia. Oman kehon ja mielen kuunteleminen edistää henkistä hyvinvointia ja tuo onnellisuutta sekä pääset olemaan sinut itsesi kanssa.

TUNNEMAALAUKSELLA ESIIN OMIA TUNNELUKKOJA

Meditointi siis todellakin kannattaa mutta suinkaan me ei koko iltaa meditoitu. Meditoinnin jälkeen jatkettiin tunnemaalauksella minkä tarkoituksena on saada niin menneisyyden kuin tämänkin hetken tunteet ulos. Maalauksen ei ole tarkoitus näyttää miltään vaan tuoda sinulle itselle vapautuneemman olotilan. Maalaukseen voi tuoda esille jo olevia tunnelukkoja, purkaa omia negatiivisia tunteita tai tuoda esille omia positiivisia ajatuksia ja tunteita. Esimerkkinä kerron teille mun omista tunnemaalauksista.

Tein viime syksynä ensimmäisen tunnemaalaukseni ja vaikka olen mun kirjoituksilla tuonut esille suolistosairautta ja sen tuomia tunteita niin silti ne huonot ja negatiiviset tunteet piti musta otteen. Ennen maalausta rentoutin mieleni ja sen jälkeen tein tämän tunnemaalauksen. Värit oli silloin tosi synkkiä ja tummia mitkä tuli surusta ja vihasta sairautta kohtaan. Pieni, hyvin pieni valon pilkahdus oli paperin yläreunalla ja sitä kohti halusin mennä. Halusin päästää irti surusta ja vihasta koska tiesin ja tiedän edelleen että sairaus on ja pysyy mussa aina ja siihen on totuttava.

Nyt kun tein maalauksen uudestaan mulla oli päällimmäisenä ajatuksena kiitollisuus. Kiitollisuus kaikesta mitä mun ympärillä on ja kiitollisuus ihmisistä keitä mun ympärillä on. Nyt tunnemaalaukseen tulikin jo ihan erilaiset värit. Tuli paljon keltaista, vihreää, oranssia ja punaista. Itse koen punaisen tulisuuden väriksi ja se maalauksessa edustikin omaa elämää. Sitä elämää millaista kohti olen valmis menemään, vaikka läpi harmaan kiven. Ja sitä kohti olenkin menossa ja siitä olen kiitollinen, että olen uskaltanut lähteä tavoittelemaan sitä mun omaa unelmaa.

UNELMAT ESIIN KARTALLE – MATKA VOI ALKAA

Tunnemaalauksen jälkeen vietettiin hetki yhdessä, juteltiin, juotiin kahvia ja teetä ja herkuteltiin erilaisilla juustoilla. Haluttiin pitää ilta kiireettömänä ja sellaisena, että jokainen osallistuja saa aikaa avata omia tunteita. Ja näin me todellakin tehtiin, itkettiin, naurettiin ja oltiin läsnä siinä hetkessä. Tämän takia tämmöiseen iltaan osallistujamääräkin on rajattu ja pidettävä maksimissaan 10 henkilössä. Näin jokainen saa illasta sen mitä juuri hän tarvitsee ❤️

Herkuttelun jälkeen jatkettiin iltaa aarre-/unelmakartan teolla. Äitini kutsuu tätä aarrekartaksi ja minä taas unelmakartaksi. Tähän karttaan etsittiin lehdistä kuvia, sanoja ja/tai lauseita millaiseksi näkee ja haluaa oman elämänsä olevan noin puolen vuoden-vuoden kuluttua. Kartan avulla hahmotetaan oma elämä ja se, mitä itse ihan oikeasti haluaa ja lähtee sitä tavoittelemaan. Kartan avulla pääsee ajatuksista tekoihin kun ne ovat sen avulla tuotu julki itselle.

Illan lopuksi jokainen nosti vielä itselleen Tarot -kortit sekä oman enkeli–ja unelmakortin. Tämmöiset on isoja asioita mitä itsensä hyväksi voi tehdä vaikka nämä voikin tuntua joistakin mitättömiltä. Huomasin taas tuon illan aikana miten montaa ihmistä näiden avulla pystyttiin auttamaan ja se on aivan ihanaa! Tää on asia mitä haluan ehdottamasti tulla tekemään yhtenä asiana mun tulevaisuudessa. Mulla on todella kova halu auttaa ihmisiä voimaan henkisesti paremmin ja toivon, että sitä saan myös tehdä ❤️ Nyt jos Sinulla ja ystävilläsi on halua osallistua Matka itseen – iltaan ja hakea elämään enemmän henkistä hyvinvointia niin tulen todella mielelläni järjestämään Teille tämmöisen illan. Paikan ei tarvitse olla suuri, oma koti riittää ❤️ Ohjeet oman unelmakartan tekoon löydät täältä.

Ihanaa viikkoa just sulle! 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.