Hae
Mirva Emilia

Viestejä Valonauttajilta -kortit lähettävät Sinulle ensimmäisen viestin

Tilasin omat Viestejä Valonauttajilta -kortit ja kerroin instagramin puolella, että alan kirjoittamaan myös tänne blogin puolelle joka viikko viestin minkä valonauttajat antavat, samaan tapaan kuin viikon tarotkortti. Tämä sai hurjan hyvän vastaanoton ja innostuin tästä entisestään! Käytössäni on siis itselleni uudet Viestejä Valonauttajilta -kortit, Valkoisen Liekin Voimalta, jossa on viestejä mestareilta, enkeleitä ja yksisarvisilta. Kortit antaa todella hyviä viestejä ja tein itselleni myös työhön liittyen kolmen kortin noston ja se tuntui todella hyvältä. Nämä kortit tuovat samanlaisia rakkaudellisia viestejä kuin myös minun tarotkortit ja siksi niitä onkin aina ihana lukea. Negatiivisuus jää taka-alallle ja rakkaus tulee tilalle ❤️

Viestejä Valonauttajilta -kortit lähettävät ensimmäisen viestin – usko itseesi

Tämä kortti nousi myös mulle itselleni juuri oikeaan kohtaan. Elämässä on tapahtunut suuria muutoksia ja usko omaan itseen ja omaan tekemiseen horjuu aina aika-ajoin. Täytyy silti aina muistaa, että mistä pisteestä on lähdetty ja mihin pisteeseen on tällä hetkellä päästy. Koko ajan on kuljettu matkaa oikeaan suuntaan ja myös niistä alamäistä on kehitytty ja opittu. Itseään on hyvä muistuttaa siitä matkasta minkä on kulkenut eikä katso asiaa liian kapeakatseisesti. Näin itse huomaa, kuinka paljon työtä on oman asian eteen tehnyt.

Kortin sanoma on Sinulle seuraava:

Usko itseesi ja tulet onnistumaan siinä. Henkiset lait varmistavat sen, että tulet saamaan juuri sen, mitä uskot itsesi saavan. 

Pystyt tekemään niitä asioita, mitä uskot pystyväsi tekemään. Tarkkaile siis, ettet vedä puoleesi epätoivottuja asioita tai tilanteita.

Älä epäile itseäsi, älä poikkea polullasi. Pidä koko ajan selkeänä mielessäsi itsestäsi onnistumassa ja näin tulee myös tapahtumaan.

Käyttäydy siten kuin pyyntösi olisi jo toteutettu, sillä maailmankaikkeus ei koskaan jätä vastaamatta. 

MESTARI LADY NADA

Älä kiellä itseäsi menemästä eteenpäin

Suurin voima on meidän oma mieli. Se ohjaa ja kuljettaa meitä eteenpäin. Jos usko itseen ja omaan tekemiseen horjuu, niin silloin ei myöskään saa mitään aikaiseksi. Pidä oma mieli kirkkaana siellä, missä haluat itsesi olevan. Näin etenet kohti sitä kirkkautta mitä maailmankaikkeus on sinulle antamassa.

Oma mieli voi myös alkaa kieltämään kulkemasta omaa polkua ja silloin jos sisimmässäsi tiedät, että kuljet oikeaa polkua niin älä anna mielesi horjua ja horjuttaa sinua epävarmana hetkenä. Epävarmoja hetkiä tulee mutta muistuta itseäsi mihin olet menossa ja miksi olet menossa. Muistuta itseäsi niistä saavutuksista, joita olet jo tähän hetkeen saavuttanut.

Usko itseesi, usko kykyihisi, usko saavutuksiisi ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.