Hae
Mirva Emilia

Laadukkaat hiustenhoitotuotteet hellivät kesähiuksiasi

Laadukkaat hiustenhoitotuotteet on yksi tärkeimmistä kotihoidosta hiuksille ja sainkin ihanalta bloggaajakollegaltani Umpulta testiin hiustenhoitotuotteita. Näin kesäisin aurinko polttaa hiuksia ja kuivattaa niitä, joten oli ihanaa kun paketista tuli aurinkoa suojaavia tuotteita hiuksilleni.

Laadukkaat hiustenhoitotuotteet vahvistavat hiuksia ja suojaavat uv -säteilyltä

Tänä päivänä valitsen kasvojen ja vartalon kosmetiikassa luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia tuotteita. Umpun valitsema Gold Repair shampoo ja hoitoaine ovat 100% vegaanisia ja olinkin tästä Umpun valinnasta todella iloinen. Repair shampoo ja hoitoaine ovat vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille, jotka korjaavat ja vahvistavat omaa hiusta sekä suojaavat auringon uv -säteilyltä. Hoitoaine vähentää myös sähköisyyttä! Olen käyttänyt näitä tuotteita nyt parisen viikkoa ja hiukseni on pesun jälkeen aivan ihanan silkkiset ja pehmeät. Pesen ja suoristan hiukset lähes joka päivä eli hiukset on koetuksella ja nämä Umpun laadukkaat hiustenhoitotuotteet auttavat ylläpitämään hiusten hyvinvointia ja kasvua.

Shampoon ja hoitoaineen lisäksi paketissa oli Gold sea water cream, joka on (myöskin) vegaaninen. Tämä muotoiluvoide antaa hiuksille ryhtiä ja pitoa föönatessa ja auttaa pitämään kampauksen lopputuloksen. Kosteisiin hiuksiin tämä antaa geelimäisen efektin hiuksille.

*tuotteet saatu

Mun hiuksia on vaalennettu jo iät ja ajat ja koko vaalennusprosessi on todella voimakasta ja rasittavaa hiuksille. Vaaleaa sävyä ylläpidän kampaamoiden välissä hopeashampoolla (jota saa myöskin Umpun Golden by Umppu -verkkokaupasta). Tämä on ylläpitänyt vaaleutta ja kirkkautta hyvin ja samalla myös hoitanut hiuksia. Uskon, että näillä hyvillä tuotteilla on valtava vaikutus siihen, ettei mun hiukset ole kuivat ja kärsineet. Laadukkailla ja hyvillä hiustenhoitotuotteilla todella on merkitystä hiusten kuntoon ja siihen, että hiusväri pysyy pidempään hyvänä.

Odotankin jo innolla, että pääsen taas parturiin. Mun täytyi edellinen varaus perua kun Julia oli flunssassa enkä ole vielä uutta aikaa tilannut vaikka aihetta todellakin olisi. Saisikohan vielä heinäkuulle värjäykseen aikoja? Saa nähdä. Syksyllä laitan taas pidennyksetkin takaisin. Tuntuu, että kesä on helpompi olla ilman pidennyksiä kuumuuden ja lämmön takia. Pidennykset tuo kyllä aivan ihanaa volyymia ja paksuutta hiuksiin ja olenkin ihan koukussa niihin. Hiukset näyttää ihan super hyviltä oli ne sitten kiinni tai auki.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.