Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen ässä – mikä on sinun totuutesi?

Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen ässä, mikä pyytää etsimään omaa totuutta. Helppo homma, vai mitä? 😀 Oman totuuden etsiminen vie aikaa, se ei tapahdu hetkessä ja siksi tässäkin asiassa kärsivällisyys on suuressa roolissa. Kun etsimme omaa totuuttamme ja itseämme kärsivällisesti sekä rauhassa tulemme löytämään sisäisen viisauden missä on levollinen ja hyvä olla.

Oman totuuden ja oman itsemme löytäminen lähtee siitä, että lähdemme vapauttamaan vanhoja energioita sisimmästämme. Vanhoista energioista irtipäästäminen voi tapahtua tanssien, laulaen, juosten, kävellen, meditoiden, kirjoittaen tai millä tavalla tahansa mikä resonoi milläkin hetkellä. Elämässä voi tulla hetkiä jolloin koemme jollain tapaa olevamme hukassa emmekö tiedä omaa paikkaamme täällä. Ensin tulee hyväksyä se hetki ja sen jälkeen lähteä vapauttamaan vanhaa kuonaa ja negatiivisia energioita ja vastaanottaa näiden tilalle Sauvojen ässän puhdistavaa energiaa. Mitä puhtaampaa energiaa säteilet sisältäsi sen tietoisemmaksi tulet itsestäsi ja elämästäsi. Vanhoista energioista jokainen pääsee irti, joskus se vaatii enemmän työtä ja joskus vähemmän, mutta koskaan se ei ole mahdotonta. Tieto siitä, että vanhoihin energioihin ei jää kiinni mikäli itse on valmis tekemään sen vapauttamiseen työtä on todella lohdullista. Tämä tieto antaa voimia vaikeinakin aikoina uudistumiseen ja oman itsensä uudelleen löytämiseen.

Olen uudistunut ja energinen

Sauvojen ässä symboloi vahvasti energian heräämistä ja tämä tapahtuu heti kun sen sallii itselleen. Olen usein sanonut, että olemme itse itsemme pahimpia hidastajia. Pikku-ukot olkapäillämmä ovat taitavia pelottelijoita, mutta siinä hetkessä tulisi muistaa että sydämemme on aina pikku-ukkojen yläpuolella. Kun sydän virtaa täyttä energiaa löydämme oman totuutemme pala kerrallaan. Minusta on jotenkin tosi ihana ajatella tätä asiaa niin, että rakennamme omaa palapeliämme jonka pääosana olemme me itse. Keräämme pala palalta tietoa, viisautta ja energiaa itseemme ja kun oma palapelimme on valmis tunnemme itsemme täysin. Omassa ajatuksessani palapeli on valmis vasta juuri ennen kuolemaa, jolloin tunnemme ja tiedämme itsestämme kaiken ja tiedämme, että nyt olemme valmiita jatkamaan matkaa toisella puolella. Tämä tiedostaen voimme jatkaa matkaa levollisesti ja rauhassa.

Kun lähdemme etsimään totuutta tulisi olla täysin rehellinen ja avoin itselleen. Se avaa tietoisuuden oven täysin auki ja olemme vastaanottavaisempia niille asioille mitä uuden oven takaa tulee. Kun annamme energiamme virrata vapaasti oma luovuus voi lähteä kukkimaan tavalla, jota emme olisi osanneet itse edes odottaa. Vanhoihin energioihin ei ole tarve enään ripustautua vaan olemme vapaita uudistumiselle ja uuden energian vastaanottamiselle.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppani Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *