Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Menestys ja sen lähtökohdat

Viikon tarotkortiksi nousi Menestys ja tällä kertaa pyydetäänkin näkemään menestyksen merkitys ja sitä, mitä omalla menestyksellä itselleen hakee. Menestyksen tarkoitus on tuottaa ensin itselle mielihyvää, sen jälkeen myös toisille. Omaa menestystä voi jakaa toisille ilman, että sen energia on negatiivista, sillä se voi tuottaa kaikenlaista hyvää ympärille.

Aineellista menestystä ei tarvitse hävetä tai piilotella. Mutta kaiken sen keskellä tulee ymmärtää, ettei kaikki välttämättä ole vielä samassa pisteessä. Aineellista menestystä on eritasoja ja jokaiselle on omat tavoitteensa. Mikään niistä ei ole parempi tai huonompi eikä aineellisuus määritä ketään millainen on ihmisenä. Ymmärryksellä tämä kortti viestittää sitä, että emme kehuskelisi itsekkäästi omalla menestyksellä vaan enemmän inspiroiden muita. Menestyksen tarkoitus ei ole antaa muiden kadehtia omaa menestystä vaan sen avulla voimme auttaa toisia pääsemään heidän omaan tavoitteeseen.

Myöskään henkistä menestystä emme missään  nimessä voi vertailla. Maailmassa on monia miljardeja ihmisiä ja jokainen elää täysin eri pisteessä. Voimme samaistua toisten kanssa, mutta elämme kuitenkin täysin omilla poluillamme. Ja  tässäkin voimme olla toistemme tukena ja auttaa vaikeammassa tilanteessa menevää silloin kun itse olemme tasapainossa.

Menestyksen tavoittelu voi sokaistaa silmämme pahimmassa tapauksessa täysin ja oma tasapaino voikin horjua suuren menestyksen tavoittelun tähden. Silloin kun lähtee tavoittelemaan jotakin niin pyri pysymään omassa tasapainossa vaikka aineellinen maailma meinaisikin kietaista matkaansa mukaan. Aineellinen maailma on siitä kiero, että se menee juuri niin pitkälle kuin oma tahti sitä vie eikä se hiljennä sitä. Vauhti vain kiihtyy ja oma näkökyky voi sumentaa pahastikin matkan aikana jos ei omaa tasapainoa ylläpidä. Silloin kun lähtee tavoittelemaan jotakin niin älä ummista silmiäsi itseltäsi ja siitä, kuka oikeasti olet. Ei myöskään tulisi muuttaa itseään  aineellisuuden takia vaan antaa aineellisuuden ja menestyksen avata oikeaa persoonaasi enemmän. Auttavaa ja sydämmellistä. Tulla sellaiseksi menestyksekkääksi ihmiseksi kuka todella haluat olla antamatta itse menestykselle liian suurta tilaa. Pidä itsesi samana ihmisenä kuin olet menestyksestä ja saavutuksistasi huolimatta. Nämä ovat vain lisämausteita elämässä, joiden avulla voit tsempata ja opastaa muita.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

Tiistaina 26.3 olen Helsingissä tekemässä niin tarot-tulkintoja kuin myös energiahoitoja ja iltapäivään on vielä varattavissa muutama aika 🩷

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *