Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maailmankaikkeus – mitä se meille tarjoaa?

Viikon tarotkortiksi nousi Maailmankaikkeus ja siitä tulee hyvin pohdiskelevaa energiaa. Sellainen, että pyydetään miettimään mitä maailmankaikkeus tarjoaa ja on tarjonnut elämäämme. Onko jotain, mitä on pyytänyt maailmankaikkeudelta ja onko tälle pyynnöllä tapahtunut jo jotain.

Me voimme omalla toiminnalla luoda lähes mitä vain ja maailmankaikkeus tukee siinä jos se on kirjoitettu omaan sielunsopimukseen. Jos sitä ei ole kirjattu mitä omat ajatukset haluaisivat maailmankaikkeus kyllä näyttää, että nyt ollaan menossa väärään suuntaan ja alkaakin tarjoamaan jotain vielä parempaa ja itselle oikeaa asiaa. Aina sitä ei siinä hetkessä vaan huomaa ja ymmärrä, mutta kun tie on käyty loppuun saakka niin ymmärrys on kasvanut ja tietoisuus siitä, miks näin tapahtu. Sen takia onkin tärkeää ettei pidä liian tiukaksi otteessa jotain uskomusta tai ajatusta vaan antaa muutokselle oman tilan ja elää siinä. Antaa mahdollisuuksia ja kokemuksia itselle.

Maailmankaikkeus pyytää antamaan tilaa itselleen ja lähteä luopumaan omista rajoituksista ja rajoitteista. Kun annamme tilan tälle muutokselle niin silloin emme rajoita itseämme niin kovin. Omia rajoitteita voi olla uskomusten tai jonkin tavan mukaan elämistä. Se, onko nämä hyviä vai huonoja rajoitteita niin sitä olisi hyvä aina välillä pohdiskella. Ja syytä, miksi rajoitan itseäni näin. Mikä sen juurisyy on. Onko joku sanonut joskus ettet pysty siihen tai et ole tarpeeksi riittävä vai mistä nämä rajoitteet ja uskomukset tulevat. Kun näitä lähdemme purkamaan saamme tilaa ihan mahdottoman paljon energiaamme ja osaamme suunnata katseemme sinne, missä aurinko loistaa ja tunnemme olevamme täysin vapaita.

Ajattelemme usein näin, että ”olen aina tehnyt asiat tällä tavalla ja teen myös jatkossa.” Eli tässä lauseessa on suora rajoittuneisuus ja siihen pyydetään tekemään muutosta. Aina ei tarvitse täyttää tiskikonetta samalla tavalla tai käydä kaupassa samaan aikaan. Vaan voi hullutella ja kokeilla jotain muuta, mennä siitä omasta rutiininomaisuudesta pois ja katsoa miltä joku uusi tapa tuntuu. Jos se ei monen yrityksen jälkeen tunnu hyvältä, niin sitten voi palata alkuperäiseen mutta ei liian tiukalla otteella. Opetellaan olemaan enemmän auki muutokselle, opetellaan tekemään muutoksia ja nähdään niiden kautta elämä hieman erilaisin silmin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Henkisen hyvinvoinnin yhteisö

Verkkokauppa Kristallinkirkas (sulkeutuu 31.12.2023, johon saakka kaikki tuotteet koodilla BLACKF -20%)

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *