Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai ja kalojen uusikuu

Uusikuu lähestyy ja sunnuntaina saadaankin nauttia kuun pimeästä puolesta Kalojen herkässä energiassa. Viime uudenkuun aikaan katselin taivaalle ja oli hienoa nähdä tumma kuu taivaalla. Tämä ei ole ennen pistänyt silmään ja se hetki tuntui jotenkin todella erityiseltä. Onko sun silmään sattunut kuun pimeä puoli? 😊 Tulevana sunnuntaina tosiaan uusikuu on kaloissa ja nyt jo ollaan lähellä kalojen energiaa. Kuun energia vaikuttaa aina muutamaa päivää aiemmin, joten kannattaa varautua huomenna naistenpäivänä erityiseen liikuttuneisuuteen tai viikonlopun aikana antaa omille herkille tunteille tilaa. Itku on hyvästä, sanotaan. Ja näin se onkin, sillä se vapauttaa valtavasti kuonaa ja pysähtynyttä energiaa kehostamme.

Katsotaanpa sitten mitä meidän tarot-torstain viestit meille viestittävät. Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ihan kaikessa rauhassa. Tarkastele kortteja ja valitse se, mikä vetää eniten puoleesi. Pääset lukemaan valitsemasi kortin viestin korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Sauvojen kuTOnen

Tämä kortti on suunnannäyttäjän kortti. Nyt tarvitaan johtajuutta ja päätöksen tekemistä, muuten asiat jäävät auki tai jatkuvat samaan tapaan kuin tähänkin asti. Välillä asiat tarvitsevat jotakuta, kuka sanoo miten asiat tehdään, päättäväisyyttä. Tämä kortti pyytää ottamaan sen roolin lempeästi ja samaanaikaan päättäväisenä sekä luotettavana suunnannäyttäjänä. Kun tiedämme mitä ja miten polkua kuljemme ja johdamme sitä siihen energiaan ja tapaan luotetaan ja sen mukana halutaan kulkea mukana. Tämä energia voi myös kohdistua kotona tehtäviin asioihin ja niiden jakamiseen perheenjäsenten kesken. Yksin ei tarvitse puurtaa jos kotona asuu toisiakin vaan antaa vastuuta jokaiselle.

2. Sauvojen kakkonen

Vaikka läsnäolon merkitys on tärkeää ja keskittyminen tämän hetkiseen olotilaan niin tämä kortti pyytää silti kääntää katsetta hieman tulevaan. Siihen, missä itsesi näet, millainen elämäsi on ja millaista tunnetta tunnet. Nämä on tärkeitä asioita, jotta tässä hetkessä osaamme tehdä asioita, mitkä vievät siihen tunteeseen ja tilanteeseen jossa haluat tulevassa olla. Se antaa kipinää tähän hetkeen tehdä niitä tarvittavia muutoksia mitä tarvitsee tehdä. Anna itsellesi myös lupa rakentaa elämästäsi sellainen missä itsesi näet ja tunnet. Maailmankaikkeus on tukena, mutta loppujen lopuksi olemme itse vastuussa siitä mihin suuntaan elämäämme viedään.

3. Lanttien seiska

Onko sinulla jokin vanha negatiivinen uskomus tai ajattelutapa millä tavalla ajattelet talouttasi ja rahaa ylipäänsä? Tämä uskomus voi olla isompikin este isommalle runsaudella kuin mitä osaa ajatellakaan. Runsaudella tarkoitan maallista runsautta, mutta tietysti myös henkistä. Vanha uskomus voi olla myös, että en ansaitse onnea ja onnellisuutta. Miksi, mistä tämä uskomus on ajatuksiin tullut? Näitä mörköjä pyydetään lähestymään ja kiinnittämään huomiota, jotta pääset muuttamaan niitä positiivisemmaksi. Ajatus siitä, että ansaitsemme onnea, vaurautta ja runsaudellisuutta alamme vetämään sitä puoleemme. Älä työnnä hyvää luota pois vanhan uskomuksen tai ajatusmallin takia mikä ei luultavasti ole tullut edes sinusta itsestä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja puhelimitse (40€). Voit varata aikasi numerosta 040 7270106.

Ps. Vielä löytyy muutama vapaa aika 26.3.24 Helsinkiin Uudenmaankadulle tarot-tulkintaan (30min/45€, 45min/70€) sekä energiahoitoon (60min/70€, 90min/90€). Voit varata yllä olevasta 040 -alkuisesta numerosta oman aikasi kumpaan tahansa.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *