Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai ja astrologiaa – Pluto siirtyy Vesimieheen

Kovat pakkaset vaihtui kovaan lumipyryyn ja täällä on yritetty selviytyä kouluun ja töihin. Mulle jäi lumitöiden teko kunhan lumisade ensin vähän rauhoittuu. Lumitöiden teko on ihanan maadoittavaa ja ajatukset pääsevät tasaantumaan.  Nyt onkin aikamoiset ajat astrologisesti ja maadoittumiselle voi tulla kovakin tarve kun Pluto siirtyy vesimiehen energiaan 20.1.2024 ja on siellä alkuun aina syyskuuhun asti. Syyskuussa 2024 Pluto siirtyy hetkeksi Kauriin merkkiin mutta siitä taas marraskuussa 2024 jatketaan Vesimiehessä, joka onkin pysyvä muoto. Pluto vesimiehen merkissä on aina vuoteen 2044 asti ja tämän yhtymän alla olevat merkit, joihin tämä aika voi vaikuttaa suurestikin on Vesimiehet, Leijonat (täällä yksi), Skorpionit, ja Härät. Tämä on hyvin merkillistä aikaa ja tätä yhtymää ei ole nähty todella pitkään aikaan. Se, miten tämä voi näkyä omassa elämässä on niin, että elämästä pyyhitään joko omasta toimesta tai jonkun muun toimesta asioita pois mitä olet toivonutkin jäävän. Ja tätä on ainakin täällä päässä jo näkynyt ja kyllä se karsiminen onkin tuntunut hyvältä. Saa nähdä kun tämä Pluto Vesimiehessä tosiaan kestää tuonne 2044 asti, että millaisia muutoksia omassa elämässä ja maailmassa tulee tapahtumaan. Uusi aikakausi, uudet vaalit eri maissa, suuria tapahtumia. Merkillinen ja uusi aikakausi on alkamassa ja itse koen, että tämä aikakausi antaa taas ihan uutta energiaa ja uteliaisuutta siihen, mitä tuleva eteen tuo. Toivottavasti hyviä ja positiivisia sekä rauhaa joka kolkkaan 😊

Tämä siirtyminen alkaa tosiaan nyt tulevana lauantaina ja saa nähdä vaikuttaako sen siirtymisen energia jo tämän kertaiseen tarot-torstaihin. Mielenkiintoista! Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä se sinulle viestittää. Ole rauhallisen utelias kun luet viestiä ja tarkastele, miten viesti voisi sopia juuri sinulle.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kasi

Ottamalla omat ajatukset haltuun illuusiot ja mielenharhat huuhtoutuvat pois. Suojaa itseäsi ajatuksilta, jotka menevät ns. yli äyräiden ja putsaa näitä ajatuksia. Kuvittele, että laitat nämä mielenharhat palavaan nuotioon, jossa ne palavat ja nousevat savuna ilmaan, pois sinusta. Tällä tavalla teet itsellesi tyhjennyksen ja palveluksen kun mielessä ei ole liiaksi ajatuksia, jotka eivät välttämättä ole totta. Ole itseäsi kohtaan lempeä kun työstät tätä. Tarvetta ei ole sättiä itseään siitä, miksi näin olet ajatellut, sillä ne ovat voineet tulla jonkin tapahtuman seurauksena. Nyt on kuitenkin oikea hetki antaa niiden mennä ja toivottaa tervetulleeksi kevyempiä asioita mieleen ja elämään. Henkisessä työskentelyssä ei aina kannata mennä niin kovin syvälle ja on hyvä pitää muistissa se, että meillä on aina olemassa vapaa tahto.

2. Miekkojen ässä

Mitkä ovat sinulle tärkeintä juuri nyt? Työstä niitä ja jätä kaikki ylimääräinen siksi aikaa tai kokonaan pois. Kaikki sellainen mikä jarruttaa niitä asioita, joiden oikeasti haluat kehittyvän voisi jättää sivuun. Mikä on sinun intohimosi, mihin intohimosi ulottuu nyt ja mihin asti haluaisit sen ulottuvan. Isoja kysymyksiä, joihin pyydetään sinun etsivän itsestäsi vastaus. Sen jälkeen tiedostat, miten lähteä eteenpäin ja innokkuus, leikkimielisyys, uteliaisuus ja rohkeus tulevat mukaan tekemiseen. Kun nämä ovat matkassa mukana tulet saavuttamaan juuri sellaista elämää kuin mistä haaveilet ja tulet saamaan ihania uusia kokemuksia elämääsi.

3. Sauvojen kymppi

Kun tunnet, että olet päässyt siihen pisteeseen mihin olet pyrkinyt tai mikä oli jonkinlainen tavoitepiste niin pyyhi kätesi hetkeksi siitä asiasta pois. Ei kokonaan, mutta niin, että huomaat ja tunnistat sen matkan minkä olet käynyt. Ettei käy niin, että vain paahdat eteenpäin huomioimatta millainen matka on ollut. Kun olet hetken nauttinut tämän hetkisestä päämäärästä voi sen jälkeen alkaa miettimään mihin seuraavaksi laitan energiani, jotta pääsen seuraavaan pisteeseen. Asioiden kanssa ei kannata hätäillä, sillä paras lopputulos tulee kun näkee itsestä kaikki ne mihin on pystynyt ja kerää voimia seuraavaan vaiheeseen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *