Hae
Mirva Emilia

Elämän virta kuljettaa sinua

Elämän virta kuljettaa Sinua oikeeseen suuntaan kun vain annat sille luvan ja mahdollisuuden. Kaikki ne asiat, mitä vastustat pysyy elämässäsi. Vastustamasi asiat voi olla tottumukset, joihin on jäänyt kiinni tai omat jyrkät mielipiteet. Kun omaa asennetta ja tottumuksia löysää, tulee elämästä erilaista, helpompaa. Kaikki se energia, mitä olet käyttänyt näihin tottumuksiin tai mielipiteisiin vapautuu kun löysäät otettasi. Tämä valtava energia tulee uudelleen käyttöösi, jolloin saat valtavasti uutta elinvoimaa, sisäistä rauhaa ja rakkautta. Antaudu, jotta elämän virta voi kuljettaa sinua mukanaan ❤️

Elämän virta ohjautuu sydämestäsi

Nostin Sinulle kahdesta eri pakasta enkelikortit ja ensimmäisestä pakasta tulikin tämä antautumisen kortti. Enkelit ovat koko ajan tukenasi ja pitämässä sinusta huolta matkasi aikana. Avaa sydämesi tälle matkalla, rentoudu ja kuuntele sisäistä ääntäsi. Vanhoista ajatusmalleista ja tottumuksista voi olla vaikea päästää irti, mutta voit pyytää siihen apua. Toisesta pakasta Arkkienkeli Chamuel ja Rakkauden enkelit ovat valmiita auttamaan ja ohjaamaan sinun sydämesi oman toiveesi suuntaan. On ihanaa, kun tulee joulu ja voimme nauttia, renroutua ja hiljentyä. Kuuntele joulun aikana sydäntäsi ja sitä toivetta mihin se haluaa sinun kulkevan.

Vanhasta luopuminen voi olla raskasta mutta muista, että luopumalla vanhasta saat elämääsi jotain vieläkin parempaa. Sydäntäsi kuunnellen ja jättämällä vanhat taaksesi löydät onnen ja rauhan itsellesi. Mieti, mikä tai mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi, jotta voit päästä eteenpäin ja löytää rauhan sisimpääsi. Jos sinulla on tällä hetkellä menossa jokin vaikea päätös, kuuntele sydäntäsi ja intuitiotasi.

Arkkienkeli Chamuel ja Rakkauden enkelit lähettävät Sinulle viestin

Tässä asiassa sinun tulisi nyt hiljentyä ja kuunnella omaa sydäntäsi. Et tarvitse karttaa tämän mysteerin selvittämisessä, sydäntäsi kuunnellen löydät perille, löydät onnen. 

Mietiskele rauhassa, mikä tekee sinut onnelliseksi? Muistathan, että välillä elämässä täytyy tehdä vaikeitakin päätöksiä, päästääkseen eteenpäin, päästääkseen todelliseen onneen ja rauhaan. 

Vanhasta luopuminen on raskasta, emme epäile sitä hetkeäkään. Me haluamme sinun kuitenkin muistavan, että vain luopumalla vanhasta, saat elämääsi jotain uutta ja vieläkin parempaa. 

Onni odottaa sinun kulkevan oikeasta ovesta. Pyydä meiltä apua valitsemaan oikea reitti ja toimi opastuksemme mukaisesti. Me ohjaamme sinua aina sinun sydämesi toiveiden mukaan. 

Viestejä Valonauttajilta -kortit

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.