Hae
Mirva Emilia

Kesän must have! Safarikuosit valtaavat trendin

Safarikuosit vetävät nyt puoleensa ja maanläheiset värit, rennot mallit, cargotaskut eli reisitaskuhousut ja nahka. Trendikäs ja tyylikäs tyyli syntyy helposti kun pukeudut päästä varpaisiin beigen sävyihin tai yhdistät asuun eläinkuosia. Tykkäänkin tämänhetkisestä safaritrendistä, sillä sitä on todella helppo yhdistää jokapäiväisiin asuihin ja tuo niihin elävyyttä. Leopardiksi tai käärmeeksi ei siis tarvitse pukeutua päästä varpaisiin vaan näitä voi yhdistää helposti tavallisten vaatekappaleiden kanssa, kuten esimerkiksi t-paitojen, farkkujen tai jakkujen kanssa.

Upeimmat Safarikuosit löytyy hersecretiltä

Sain ilokseni tehdä yhteistyön HerSecret – verkkokaupan kanssa ja pääsin tutustumaan heidän valtavan suureen ja monipuoliseen valikoimaan. HerSecret verkkokauppa on niin nuorille kuin nuorekkaidenkin naisten ostosparatiisi. He haluavat tarjota näyttäviä massasta eroavia vaatteita, joita ei ole ihan jokaisella vastaantulijalla. Myös heidän hintataso on mietitty tarkkaan, sillä he maahantuovat itse kaikki tuotteet joten tämä takaa myös mahdollisimman edulliset hinnat. Alta näet mun lempparit 🙂

Bodyn löydät täältä.

Tämä body on aivan ihanan pehmeää ja joustavaa materiaalia. Sopii niin farkkujen, nahkahousujen kuin shortsienkin kanssa.

Shortsit löydät täältä.

Nämä korkeavyötäröiset shortsit sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Tennarit tai korkkarit, sä päätät!

Paidan löydät täältä.

Tässä tummanasinisessä rennossa paidassa on ihanina yksityiskohtina valkoiset raidat sekä olkapäät paljastavat hihat. Ihana farkkujen kanssa!

HerSecret verkkokauppaan säkin pääset kätevästi ostoksille tästä linkistä!

Ihania shoppailu hetkiä ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.