Hae
Mirva Emilia

Suihkurusketus antaa luonnollisen ja tasaisen sävyn iholle

*Sisältää mainoslinkkejä

Suihkurusketus on hyvä tapa saada tasainen ja luonnollinen sävy iholle mihin vuodenaikaan tahansa. Mää en ole nykyään enään mikään auringonpalvoja enkä jaksa kovinkaan paljoa auringossa olla, joten kesät talvet jalat on kuin kalkkunan koivet. Myös mun vatsa reagoi kuumilla ilmoilla välillä aika voimakkaasti, joten helteet ei oikein enään ole mua varten. Mikä on tosi tylsää, koska rakastan lämpöä ja kesää! Haluan kuitenkin, että iholla on väriä, joten kokeilin ekaa kertaa suihkurusketusta. Suihkurusketuksesta mulla on aina ollut pelko, että tulen näyttämään samalta kuin Frendien Ross kun hän kävi ottamassa rusketusta pullosta ja lopputulos oli aika karmea. Etupuoli erittäin tumma ja selkä aivan vaalea, tuli vähän liian monta kerrosta samalle puolelle 😀

Halusin kuitenkin nyt tosiaan ensimmäistä kertaa kokeilla suihkurusketusta ja uskalsinkin kokeilla, koska tiesin että täällä meillä on taitava ja tarkka tekijä. Rusketuksessa käytettiin Vita Liberataa, josta kokemuksesta tiedän, että lopputuloksesta tulee hyvä sävy iholle. Iho ei mene ollenkaan oranssin sävyyn ja rusketus on luonnollinen.

suihkurusketus on nopea ja turvallinen

Suihkurusketuksen laitto oli aika nopea, noin kymmenen minuuttia ja mut oli sävytetty kahteen kertaan. Tekijä oli ihana, kun hän opasti koko ajan miten pitää olla, jotta lopputuloksesta tulee tasainen. Auringon säteistä ei voi koskaan varoittaa liikaa ja täytyykin muistaa, että suihkurusketus ei anna UV -suojaa auringolta. Joten aurinkorasvaa täytyy muistaa käyttää kun kesällä ulkona on. Suihkurusketuksessa onkin (ainakin) kolme erittäin hyvää asiaa. Lopputuloksesta tulee erittäin tasainen, sävy on luonnollinen ja tämä on turvallista. Suihkurusketus on siis kosmeettinen tuote, joka antaa iholle kauniin rusketuksen ilman auringon UV -säteilyä.

*Shortsit Björn Borg

Luonnollinen ja tasainen lopputulos

Mulle laitettiin rusketusta iltapäivällä ja rusketus syvenee seuraavan 12 tunnin aikana. Olinkin kieltämättä aika kaakaoinen illalla kun menin nukkumaan ja aamulla herätessä hampaat loisti puhtaan valkoisina rusketuksen vierellä. Aamulla tietysti kävin pesemässä ylimääräisen kerroksen pois (pelkällä vedellä) ja sävy vaalenikin heti. Jotta rusketus pysyy mahdollisimman pitkään hyvänä ihon kosteutus on erittäin tärkeää joka pesun jälkeen. Toisen pesun jälkeen rusketus oli parhaimmillaan ja siitä tietysti koko tämän ajan olen ollut todella tyytyväinen tähän sävyyn.

*Shortsit Björn Borg

Rusketus on kestänyt mulla nyt neljä päivää ja tämä on edelleen todella hyvä. Pesulla kun käy niin ei kannata lotrata kauheesti saippualla vaan iholle riittää pelkkä vesipesu, jos ei ole hikoillut päivän aikana kovin paljon. Näin rusketus säilyy iholla pidempään. Ja pesun jälkeen iholle vielä kunnon kosteutus päälle. Näin pystyy omalla hoidolla pidentämään jonkin verran rusketuksen kestoa.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.