Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai uusilla Elisabeth Haichin korteilla

Tilasin itselleni uudet Elisabeth Haichin Tarotkortit, jotka sisälsivät Suuren Arkanan kortit sekä kirjan. Vaikka tarkoituksena oli tilata koko tarotpakka, johon kuuluu kaikki 78 korttia aion silti käyttää näytä kortteja ainakin nyt tällä kertaa ja katsoa miten nämä kortit mun kanssa työskentelevät. Koskaan  ei tiedä, nämä voivat yllättääkin ja näitä kortteja voin käyttää uudemmankin kerran 😊 Korttien päälle laitan energiakivet helpottamaan kortin valintaa, sillä kortit ovat täysin valkoiset, ilman mitään kuvioita. Nämä ovat nyt meille kaikille ihan uudet täällä tarot-torstaissa ja olisikin mielenkiintoista kuulla mitä mieltä itse olette korttien energiasta mitä ne teille tuovat. Kuvitukset on hyvin samantyyppiset kuin kaikissa muissakin, toki eroavaisuuksiakin on. Mutta kertokaa teidän ajatuksia korteista mitkä tässä nyt vilahtavat ja ennen kaikkea tosiaan korttien tuomista energioista 😊

Alla olevasta kuvasta löydät kolme tarotkorttia, joiden päällä on erilaiset energiakivet. Näitä ja kaikkia muitakin erilaisia kiviä on saatavilla verkkokaupastani, Kristallinkirkas.

Vasen kortti on numero 1 Larimar -kivellä.

Keskellä oleva kortti on numero 2 Turmaliinikvartsilla.

Oikealla oleva kortti on numero 3 Tulikvartsilla.

1. Taikuri

Ota opinpolkusi tietoisesti vastaan, se mitä on tulossa se näyttäytyy kun sen aika on ja se mitä tässä hetkessä näyttäytyy on taas sen aika. Alitajuntamme on täynnä rikkautta, tietoutta ja totuutta, mutta kaikki eivät aukea yhdellä kertaa. Eikä niiden pidäkään. On mentävä yksi vaihe kerrallaan, jotta oppi menee ns. perille. Olemme täällä kokoajan oppimassa ja joskus jonkin asian läpikäymisessä voi mennä vuosia, jossakin taas kuukausia. Riippuen siitä miten valmiita olemme vastaanottamaan tieto mitä saamme. Taikurin kortti ilmentää tietoutta omasta itsestämme ja siitä kuka olemme. Älä kulje enään arjen pyörteissä vaan pysähdy oman itsesi äärelle – mitä voit tarjota itsestäsi itsellesi ja inspiroidu siitä. Nyt ei kannata mennä merta edemmäs kalaan.

2. Paholainen

Huomioi itsessäsi molemmat puolet – feminiinisyys ja maskuliinisuus ja pyri hyväksymäön nämä molemmat puolet. Jokaisesta meistä löytyy nämä puolet sillä tarvitsemme herkkyyttä ja samaan aikaan tarvitsemme maskuliinista voimaa. Nämä kun ovat tasapainossa löydämme oman itsemme kokonaisuutena ja voimme toteuttaa itseämme kokonaisvaltaisesti. Mitään osaa ei pidä hukuttaa eikä varsinkaan hävetä itsessään vaan tuoda itseään esiin sellaisena kuin on. Väärää tapaa elää tätä elämää ei ole kuin myöskään oikeaa tapaa ei ole. Kukaan ei voi sanoa kenellekään kuinka toisen tulisi elää, tai oikeastaan valitettavasti voi, mutta annammeko sen vaikuttaa tapaamme olla ja elää?

3. Aurinko

Sinä olet valo, sinussa palaa valo! Älä ihmeessä sammuta sitä vaan RUOKI sitä! Anna valosi loistaa pimeimmässäkin huoneessa, sitä ei tarvitse sammuttaa missään tilanteessa. Tästä nousee niin mahtava ja upea energia, että todella toivon, että saat napattua siitä kiinni ❤️ Mieti Miko on sinun valosi, mistä lähteistä se syttyy entistä kirkkaammaksi ja missä tunnet olevasi täysin kaiken yläpuolella? Se voi olla paikka, se voi olla jokin tekeminen, ihan mikä tahansa mikä ruokkii sinua ja sinne pyydetään nyt menemään. Ruokkimaan itseäsi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *