Hae
Mirva Emilia

Päivä 22.2.2022 laittoi ajatukset sekaisin

Eilinen päivä, 22.2.2022 oli monelle erityisen merkityksellinen päivä. Mentiin naimisiin, kihloihin, saatiin vauva, saatto alkaa uusi työpaikka, mutta mulle se oli kyllä täydellistä sekasortoa mun ajatuksissa. Uskon täysin henkimaailmaan, enkeleihin, kohtaloon ja siihen, että asiat tapahtuu juuri oikealla tavalla silloin kun niiden kuuluu tapahtua. Uskon, että tällä tavalla mua myös jollain tapaa suojellaan ja vapautetaan energioita keskittymään enemmän tähän hetkeen, olemaan läsnä tässä hetkessä. Eilen kuitenkin olin itseni kanssa täysin sekaisin. En tiennyt mitä ajatella, mitä olisi pitänyt tehdä ja missä haluaisin olla. Ajattelinkin, että kun ajatukset harhailee aivan totaalisesti eikä niissä ollut päätä eikä häntää niin alan siivoomaan! Ja siivosinkin niin, että pölyt sai kyytiä ja pesukone pääsi laulamaan oikein urakalla.

mitä numero 22.2.2022 tarkoittaa numerologiassa?

Numerologiassa päivämäärästä 22.2.2022 tulee luku kolme. Numero kolme liittyy luovuuteen, huumoriin, positiiviseen asenteeseen ja mielialaan sekä runsauteen. Tämän numeron energia välittyikin eilen niin, että pyrin ottamaan ne sekavat tunteet ja ajatukset huumorilla ja jättämään ne omaan arvoonsa. Yritin ymmärtää, että ne ovat vain ajatuksia eikä asiat oikeasti ole yhtään niin sekaisin miltä ne eilen päässä kuulosti. Oikeesti jos joku olis kuullu nämä ajatukset ja epäilykset mitä itselleni loin niin mulle oltais naurettu päin naamaa 😀 Mutta juuri tätä itseensä luottamista ja kehittämistä eilinen numero kolme halusi tuoda esiin. Itselleen on helppo luoda pelkoja ja epävarmuuksia, mutta kun näiden epävarmuuksien yläpuolelle pääsee huomataan asioiden oikea laita.

Eilisessä päivämäärässä oli liuta kakkosia, joten varmasti myös sillä on oma merkitys. Numero kakkoseen liittyy harmonia, rakkaus ja tasapaino. Ja olihan päivä täynnä rakkautta, kun ihmiset meni naimisiin ja kihloihin sitoutuen toisiinsa <3 Yhdessä tekeminen korostuu ja oma sieluntehtävä aukeaa meditaation ja manifestoinnin kautta. Uskon, että eilisen päivän energiat ovat edelleen vahvasti läsnä ja tänään mulla itselläni ainakin on ollut paljon seesteisempi ja tasapainoisempi olo. Mikä tuntuu tosi hyvältä. Nämä numerot kaksi ja kolme kun yhdistää tulee taas numero viisi mikä on levotonta energiaa ja epäluuloa, mikä näkyi vahvasti mun eilisessä päivässä.

Mää en tiedä miksi, mutta esimerkiksi tämmöiset päivät mitä vaikka somessa päivän aikana hehkutetaan paljon niin saavat mut kokemaan itseni jotenkin pienemmäksi. Alkaa ahdistamaan kun ei vaikka päivän aikana itsellä tapahtunutkaan mitään erikoista ja näkyvää ja se laittaa nämä epäilevät ajatukset pyörimään päässä. Vaikka oikeesti se mitä eilenkin energioissa kautta maailman tapahtui niin jotain uutta tapahtui jollain tavalla meissä kaikissa, näin ainakin uskon. Vaikkei se ulkopuolisille olisikaan näkynyt.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *