Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Irstaus – ethän vähättele itseäsi ja tarpeitasi

Viikon tarotkortiksi nousi Irstaus, joka pyytää kohtelemaan itseään kuin kuningatarta tai kuningasta. Olemaan itselleen armollinen ja luottamaan siihen, miltä tietyt asiat itsessä tuntuu ja mitkä asiat tuottavat sinulle aitoa iloa ja täyttymystä. Tämä(kin) kortti muistuttaa meitä olemaan terveellä tapaa itsekkäitä ja osata sanoa tarpeen tullen ”ei”.

Tietoisuus omasta hyvinvoinnista ja asioista, jotka toimivat juuri omalle itselle ovat osa henkistä kasvua ja henkistä tietoisuutta. Irstauden kortti pyytää harjoittamaan itsessään omaa tietoisuutta ja kuuntelemaan aidon rehellisesti ja rohkeasti omia tunteita ja ajatuksia. Jokin tapa tai tottumus saa äkkiä otteeseen ja valtaansa eikä huomata, tai ehkä ennemminkin ei osata tulla itselleen uudelleen kuuluvaksi, koska vanha tottumus ja tapa on jäänyt päälle. Me kuitenkin kasvamme täällä maan päällä kokoajan. Henkinen kasvu kehittyy ja siinä mukana myös meidän ajatukset, tavat ja tottumukset muuttuvat. Ole osa tätä muutosta ja anna niiden luvan kanssa tulla itsestäsi esiin. Jotta omasta jumitilanteesta ja turhautumisesta pääsee eroon on syytä kehittää omaa itsetuntemusta ja tutustua omaan itseensä syvemmin. Kysy itseltäsi, onko tämä ajatus vielä osa minua, onko tämä tottumus edelleen minua ja onko tämä tapa vielä sitä millä tavalla haluan asioita hoitaa. Kun lähdet selvittämään vastauksia muunmuassa näihin kysymyksiin saatat tutustua ihan uuteen ja vapautuneempaan sinuun.

Sana ”täydellinen” särähtää usein kovasti korvaani kun puhutaan henkisestä kasvusta. Joku voi sanoa, että hän on täydellisesti oppinut itsessään kaiken, mutta uskallan väittää toisin. Henkinen kasvu jatkuu tässä elämässä loppuun saakka ja jatkuu vielä tuolla verhon toisella puolella. Kun puhun verhosta, puhun siitä miten lähellä henkimaailma meitä oikeasti onkaan ja omaan henkiseen kasvuun voi pyytää sieltä verhon toiselta puolelta apua ja tukea. Älä vähättele omaa kasvuasi tai henkistä hyvinvointiasi saatikka vertaa sitä toisiin, sillä jokainen meistä käy oman polkunsa. Niin hyvine kuin myös huonoine aikoineen ja jokaisesta ajasta opimme itsestämme uusia puolia ja asioita. Täydellisyyttä ei mielestäni ole, vaan olemme jokainen tässä hetkessä juuri niin hyviä kuin vain voimme olla. Tähän hetkeen tulee tavalla tai toisella muutosta, koska kehitymme ja kasvamme jatkuvasti. On siis turha hakea täydellisyyttä vaan elää oppien ja pitää ovet avoinna uusille mahdollisuuksia ja oivalluksille.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *