Hae
Mirva Emilia

Kohtaa elämäsi seikkailu uteliaasti

Elämäsi seikkailu alkaa syntymästä ja jatkuu aina kuolemaan saakka ja tämän välissä meille näytetään merkkejä mihin suuntaan meidän kannattaisi seuraava askel ottaa. Uskon vahvasti, että asioilla on merkityksensä, myös niillä mitkä ei toteudu vaikka niin haluaisi. Asiat tapahtuu juuri sillä tavalla miten niiden kuuluu tapahtua ja joskus se tie parempaan voi olla kivinen ja mutkainen mutta tämän tien jälkeen häämöttää valoisa tulevaisuus. Muista, että kun polku parempaan aiheuttaa pientä turhautumista niin silloin lopputulos tuntuu äärimmäisen upealta ja paremmalta kuin se, että olisi menty sieltä mistä aita on matalin.

Meille näytetään aina oma tie ja polku ja tähän kuuluu välillä myös pettymyksen tunteet. Jos tuntuu siltä, että polku mitä olet alkamassa kulkemaan tai olet jo kulkenut ja se näyttää pimeältä niin pyydä viimeistään silloin enkeleitä ja sinun oppailtasi apua ja valaisemaan tie sinne mihin sinun tulisi kulkea.

Elämäsi seikkailu on jännittävä ja odottamaton

Elämä on seikkailu, jonka uusia alueita kannattaa tutkia rohkeasti. Elämä antaa sinulle paljon kun olet avoin. Enkelit viestivät sinulle, että sinun innostus ja rohkeus ovat kuin magneetteja, jotka vetävät puoleensa rahaa, työtilaisuuksia sekä rikastuttaa ihmissuhteitasi. Kulje eteenpäin perhostenkin ollessa vatsassa ja odota mitä uutta elämääsi tulee. Pieni jännitys tekee kokemuksestasi vain mielenkiintoisemman. Ole seikkailija omassa seikkailussasi!

Päästä irti vanhoista kaavoista

Uusia asioita kohdatessa jännitys nousee ja vatsaan koskee, mutta enkelit ehdottavat sinulle, että irtaudu tottumuksistasi ja päästä irti vanhoista kaavoistasi. Tee jotain sellaista mitä et ole ennen tehnyt ja koe elämässäsi uusia asioita. Uudet asiat tuovat piristystä omaan arkeen, tuovat elämäniloa ja täyttävät elämäsi seikkailua ❤️ Jos uudet asiat ja sen tuoma muutos tuntuu liian suurelta aloita pienin askelin ja niin, miten sinusta tuntuu hyvältä. Älä kuitenkaan arastele pientä jännitystä. Se tuo vaan pientä lisäsärmää uusiin asioihin elämässäsi. Uskalla kohdata elämäsi uusin silmin ja uteliaasti ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *