Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Viikon tarotkortti – Olet päästänyt irti peloistasi

Kaupallinen yhteistyö: Mirva Vilokkinen

Sauvojen Prinsessa on tämän viikon tarotkortti, joka symboloi elinvoimaisuutta. Kortti tuo hyvin vapautunutta ja ilon energiaa, missä on päästetty irti omista peloista. Sauvojen Prinsessa leikkii ja tanssii tulen keskellä ja kortin voimakkaat värit liittyvät vahvaan energiaan ja elinvoimaan.

Viikon Tarotkortti vapauttaa Sinut peloista ja huolesta

Iso ja vahva tiikeri, jota Sauvojen Prinsessa roikottaa toisessa kädessä kuvaa pelkoja ja huolia, joista on nyt päästetty irti. Olet vahvempi ja kukoistat positiivista energiaa elämällesi. Voit toimia rohkeasti ja luottavaisesti, sillä sisäinen voimasi on kasvanut niin suureksi, että voit ja uskallat päästää peloistasi ja huolistasi irti. Ole yhtä vapaa kuin kortin Prinsessa ja anna tulen palaa sydämelläsi. Tämä lämmin energia ja palo, mikä sinussa on haluaa tulla esille. Ole myös avoin kaikelle uudelle. Voit huomata yhtäkkiä kuinka eteesi on tullut uusia mahdollisuuksia, uusi työ tai uusia ystäviä. Ole avoin, rohkea ja ennakkoluuloton.

Peloista irtipäästäminen vaatii itseltä paljon rohkeutta. Jokaisella meistä on erilaisia pelkoja ja huolia. Mieti, kuinka voit alkaa käsittelemään omia pelkojasi ja huoliasi, jotta voit vastaanottaa elämäsi vapautuneemmin ja onnellisena. Mitä konkreettisia asioita sinun tulisi tehdä, että saat huolesi pois? Estääkö Sinua jokin nauttimasta elämästäsi täysipainoisesti? Tarvitsetko ulkopuolista apua vai pääsetkö itse peloistasi ja huolistasi pois? Muista, että koskaan ei ole häpeä pyytää apua jos sitä tarvitset.

Pelko ja huoli haluaa päästää irti sinusta, joten anna itsellesi lupa olla siihen valmis. Anna ilosi tulla sinusta esiin. Kortti edustaa liikkuvuutta ja sen kautta tulevaa onnellisuutta ja vapautta. Haluatko ehkä lähteä juoksemaan, laulamaan tai vaikka tanssia yksin tai porukassa? Tee sitä. Tee sitä mikä sinusta tuntuu hyvältä. Tee sitä, mitä sydämesi haluaa sinun tekevän. Uudet asiat ja uudet tuulet avaavat sinulle aivan jotain uutta. Ole rohkea ja lähde kohti unelmiasi vapautuneemmin ja ilman pelkoja ja huolia.

Uusi palvelunumero tarot-tulkinnoille

Olenkin aiemmin täällä kertonut, että olen alkanut yrittäjäksi.Olen jättänyt asian teille vielä hieman avoimeksi, koska olen halunnut että kaikki on varmaa ja, että kaikki toimii ennenkuin alan asiasta suuremmin kertomaan. Tarotkortit ovat aina olleet osa elämääni ja ne ovat aina kiinnostaneet. Olen niitä vuosia jo katsellut ja nyt päätin avata oman palvelunumeron tarot tulkinnoille ❤️ Palvelunumero on 0700 alkuinen eli maksullinen numero ja kun siihen asiakas soittaa puhelu loppuu automaattisesti 20 minuutin jälkeen, jonka jälkeen asiakas saa tietysti soittaa vielä takaisin jos haluaa. Puhelulla ei ole mitään aikavaatimuksia vaan puhelu lopetetaan sitten kun asiakas on saanut itselleen vastauksen korttien avulla.

Minun palvelunumeroni on 0700-94002, jonka hinta on 2,38€/minuutti ja numero on nyt käytössä ❤️ Kuullaan toisiamme puhelimitse ja tehdään elämästäsi onnellisempaa ja vapautuneempaa tarotkorttien avulla❣️

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Kaupallinen yhteistyö: Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.