Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – The Moonchild Tarot

Tällä viikolla käytän tarot-torstaissa The Moonchild Tarotteja ja aika hyvin nämä kortit lähti heti puhuttelemaan näin täydenkuun aikana. Nämä kortit on mulle suht uudet enkä ole näitä montaa kertaa käyttänyt, joten nyt saa oma intuitio tehdä toden teolla töitä. Nämä kortit tuo ihanaa ikivanhaa Egyptiä ja pyramideja kauniiden värien kautta esiin ja siksi nämä kortit ostovaiheessa minua puhuttelikin. Mua on kiinnostanut aina paljon historia ja etenkin Egypti ja Intia on ollut maita, jotka on vetäneet eniten puoleensa historian ja henkisyyden vuoksi. Jos päädyt itsellesi nämä The Moonchild -kortit hankkimaan niin ainakin omaan käteen nämä on aika isot, pienikätinen kun olen ja vaikka kortit on todella hyvälaatuisen oloisia niin kortteja on pinnan ”nihkeisyyden” takia hieman haasteellinen käsitellä. Mutta kuvitus on aivan ihana, joten sen takia suosittelen näitä kortteja ainakin tutkimaan kaupoissa tai netissä 🙂

Mutta, aloitetaanpa sitten korttien tulkinta ja katsotaan mitä viestiä ikivanhat egyptiläiset haluavat meille viestittää. Valitse taas alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue rauhassa sisäistäen kortin sanoma.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. the moonchild – maljojen kutonen

Anna itsellesi lahjaksi aikaa ja rauhaa. Nyt on aika pysähtyä ja miettiä mihin omat energiat riittävät ja mitä oma mieli ja keho kaipaavat. Anna tulevaisuuden suunnitelmien ja menneiden asioiden hetkeksi olla ja anna itsellesi vain tämä hetki. Hengitä ja rentoudu, kaikki on hyvin. Tee pieni meditaatio hetki ja anna joka solullesi tilaa rentoutumiselle ja hyvänolon tunteelle. Sinun ei tarvitse nyt stressata vaan voit olla hetken vapaa kaikesta mikä mieltäsi painaa tai ahdistaa. Elämä on tässä ja nyt, ei menneessä eikä tulevassa vaan tässä hetkessä. Nauti siitä! Anna itsellesi rakkautta ja armollisuutta ja kerää itseesi uutta energiaa.

2. The moonchild – maljojen kuningas

Keskitä koko tietoisuutesi ja läsnäolosi vireillä olevaan asiaa. Ole rohkea ja kuuntele omaa intuitiotasi, se johdattaa sinua oikealle tielle. Käytä päämäärätietoisuuttasi asioita tehdessä ja keskity siihen mitä teet 100%. Kortti pyytää sinua huomaamaan läsnäolon voiman ja nauttia joka hetkestä mitä teet. On se sitten töiden teko, lepääminen, telkkarin katsominen tai kävely. Huomaa ja aisti ympärilläsi olevat asiat herkästi, sillä aistiesi avulla olet vahva ja tietoinen. Näe itsessäsi ja ympärilläsi hyvyyttä ja kauneutta ja nauti kaikesta positiivisesta energiasta mitä sinussa itsessä on ja mitä ympärilläsi on.

3. the moonchild – sauvojen nelonen

Saata tehtäväsi loppuun ja juhli sen jälkeen elämää. Olet tehnyt paljon töitä saavutuksiesi eteen, joten nyt voit hyvillä mielin ottaa rennommin ja tanssia vapaasti. Kun olet saanut työsi päätökseen ja juhlinut elämää niin sen jälkeen on aika aloittaa uudet haasteet ja tehdä uusia, jännittäviä suunnitelmia. Yhden asian kun tekee päätökseen niin silloin voi rauhallisin mielin aloittaa puhtaalta pöydältä uuden projektin ja nauttia sen tekemisestä. Kortin positiivinen energia pyytää sinua tekemään asioita, joista nautit, pidät ja, jotka ovat sinulle tärkeitä. Silloin mielenkiinto ja oma halu tehdä ja toteuttaa itseään säilyy pitkään.

Tämä kortti oli täysin minulle! Meillä on lapset viettänyt syyslomaa tämän viikon ja omat työt on olleet aivan rästissä kun ollaan lasten kanssa menty ristiin ja rastiin. Näitä rästihommia olen tehnyt ja teen tässä loppuviikkoa kohden iltaisin/öisin ettei ihan kaikki kasaantuisi. Aion tehdä kaikki viikonlopun työt ennakkoon valmiiksi ja lauantaina nautin, juhlin ja tanssin. Ihanaa! Tämän jälkeen aloitan työt taas täysin uudella energialla.

Onko sinulla jokin asia tai kysymys mihin tarvitsisit neuvoa ja vahvistusta? Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002 (2,38€/min.) päivittäin klo 9-22.

Voit varata itsellesi myös ajan puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.