Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Suru – nouse mielen harhojen yläpuolelle

Viikon tarotkortiksi nousi suru, joka muistuttaa ettei kannata uskoa kaikkea mitä oma mieli meille sanoo. Mieli harhailee ja vie meitä erilaisiin tuntemuksiin ja ajatuksiin tuntien, päivien, viikkojen ja kuukausien ajan taukoamatta. Ja näihin ajatuksiin mahtuu tietenkin myös ne surun ja pettymyksen tunteet. Kun surun ja pettymyksen tunteet hyväksyy ja käsittelee oma mieli ei lähde liikaa harhailemaan ja viemään itseä liian syville vesille.

Oma mieli on todella voimakas ja jotta mielen harhat eivät pidä liikaa otteessaan niin on hyvä pysähtyä ja miettiä kuinka näistä harhoista voisi päästää irti. Työskentely oman itsensä kanssa on tärkeää ja on hyvä nähdä vaivaa sen eteen, ettei oma mieli hallitse itseä liikaa. Kaikkea ei kannata uskoa, mitä mieli sanoo. Suurin osa mielen ajatuksista ovat vain ajatuksia, jotka ovat oman sisäisen äänen eli totuuden tiellä.

Suru vie lähemmäs rakkautta

Jos surua tai pelkoa ei käsittele ja kohtaa suoraan niihin tunteisiin voi helposti jämähtää. Kun uskallamme kohdata negatiivisetkin tunteet suoraan ja pelotta niin silloin oma itsetuntemus kasvaa, rohkeus lisääntyy ja se avaa uusia mahdollisuuksia rakastaa omaa itseä entistä enemmän sekä vastaanottaa ja antaa puhdasta rakkautta. Surun tunteet kuuluvat elämään eikä niitä kannata tukahduttaa omaan sisimpään vaan käsitellä ne omassa tahdissa ja sitä kautta tutustua myös itseen paremmin. Sureminen on täysin sallittua ja tarveellistö, kuten muidenkin tunteiden tunteminen. Suurikin tuska muuttuu lopulta iloksi ja rakkaudeksi kun sen käsittelee avoimesti ja suoraan.

Anna surun puhdistaa itseäsi ja näyttää maailmaa laajakatseisemmin. Kun mieli alkaa harhailemaan ja surun tunne meinaa ottaa ylivaltaa niin parasta terapiaa ja apu on luonto. Olemme erittäin onnekkaita, että asumme maassa jossa luonto on puhdas ja mieltä sekä ajatuksia virkistävä. Siitä kannattaa ottaa kaikki ilo ja onnellisuus irti silloin kun tuntee surua tai mieli alkaa harhailemaan. Asiat ei välttämättä aina mene suunnitelmien mukaan mikä tuottaa surua ja pettymystä, mutta näiden avulla voimme kasvattaa ja kehittää itseämme.

Hakutessasi laajemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäinklo 9-23  palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tulkintoja (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Ihanaa uutta viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.