Hae
Mirva Emilia

Tiikerin vuosi ja helmikuun ensimmäinen tarot-torstai

Kiinalaisessa horoskoopissa alkoi Tiikerin vuosi mikä luo Härän raskaiden energioiden jälkeen vapautta. Mielenkiintoinen aika lähti käyntiin ja vaikka kevät ei ihan vielä oven takaa kurkistakaan niin silti voimme alkaa vastaanottaa jo kevään heleää energiaa. Tähän uuteen, energeettiseen aikaan voimme valmistautua puhdistamalla itsemme ja kodimme vanhoista ja negatiivisista energioista ja ottaa vastaan keveää ja vapautunutta energiaa. Tiikeri tuo mukanaan uudistavaa ja puhdistavaa valoa ja liikkuvuutta, mitä edellisvuoden Härkä on jarruttanut. Ja tämä jarrutus on varmasti tuntunut meissä kaikissa ja uskon, että tämä pysähtyminen on tehnyt osaltaan myös hyvää. Nyt on kuitenkin aika laittaa taas tuulemaan Tiikerin tavoin ja ottaa keveät askeleet alle.

Tämän viikon tarot-torstaissa tulee vahvasti mukaan tämä juuri alkanut Tiikerin vuoden energia. Puhdista ensin mielesi sinua rajoittavista ajatuksista ja valitse sen jälkeen sinua resonoiva kortti. Ota viesti vastaan avoimesti ja uteliaasti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. The high priestess (ylipapitar)

Tämä kortti pyytää ottamaan itselleen tilaa ja aikaa, jotta sisimmästä tuleva viesti pääsisi tietoisuuteen. Täytä kauniilla ajatuksilla ja asioilla sydämesi päästämällä samalla irti menneistä sidoksista. Nämä sidokset voivat olla ajatuksien kahleita, joihin olet jäänyt kiinni ja nyt voisi olla hyvä aika lähettää nämä kahleet itsestä pois. Samalla kun päästät kahleista irti rentoudu ja löydä hauskuus ja huumorintaju. Suhtaudu asioihin kepeästi ja luota, että maailmankaikkeus hoitaa kahleesi ja sidokset. Kevennä elämääsi, kevennä arkeasi ja tee kaikkea hauskaa mikä valtaa sydämesi valolla.

2. Page of pentacles (lanttien ritari)

Kova työ palkitaan aina, mutta on tärkeää miettiä myös totuutta. Mitä oikeasti tarvitsen? Luota intuitioosi, luovuuteesi ja kykyihisi ja muista, että se mihin kiinnittää huomion se kasvaa ja kehittyy. Kun virittäydymme ja keskitymme itselle tärkeään asiaan huomaamme syvemmin oman olemuksen, ihmeellisyyden ja kauneuden. Se mikä on itselle hyväksi on riittävä. Meidän ei tarvitse olla mitään enempää tai vähempää.

3. Ace of suorastaan (miekkojen ässä)

Mikään ei voi pysäyttää energiaasi. Tahmaisuus ja jäykkyys alkaa menemään ohi ja alat löytämään taas oman vahvuuden. Nyt on siis aika kääntää sivua ja nauttia kaikesta positiivisesta energiasta mitä elämässäsi on. Sivun kääntäminen uuteen energiaan nostaa sinun korkeampaa tietoisuutta esiin tuoden omalla aktiivisuudella ja päättäväisyydellä uusia asioita elämään. Nyt on hyvä aika meditaatiolla ja syvemmän tietoisuuden etsimiselle.

Teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta päivittäin numerosta 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

2 kommenttia

  1. Anne Järvinen kirjoitti:

    Kiitos. Valitsin ykkösen ja näin on kohdallani. Raskaasta vuodesta olen menossa kohti uutta. Tänään varsinkin huomasin, miten mieli avartuu takaisin ottamaan kaikkea positiivista vastaan. Tuntuu niin hyvältä.

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Ihana kuulla, että oma mieli avartuu ❤ Sitä kautta valo ja positiivisuus pääsee valtaamaan koko kehon ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *