Hae
Mirva Emilia

Merkuriuksen perääntyminen laittaa tekniikan sekaisin ja eksät nousemaan haudoista

Merkuriuksen perääntyminen alkoi eilen ja se vaatii meitä pysymään nyt täydessä tasapainossa oman tietoisuuden kanssa. Merkuriuksen perääntyminen voi aiheuttaa jopa sekasortoa, elektroniikan ja tekniikan  pettämistä ja vanhojen energioiden paluuta eli eksät voi yhtäkkiä ilmestyä kaupassa eteesi tai laittaa viestiä. Oon huomannut jo pari viikkoa, että nettiyhteys toimii välillä tosi huonosti ja meidän poikakin jo valitti kun netti pätkii koko ajan.

Merkuriuksen perääntyminen luo arvaamattomia tilanteita

Viikonlopun ajan on tärkeää luottaa ja kuunnella omaa intuitiota ja heittäytyä sen valtaan. Pakosta ei kannata tehdä mitään, sillä merkuriuksen energiat on niin voimakkaat ettei sen kanssa kannata taistella. On paljon helpompaa luottaa ja elää tasapainoisesti niin itsensä kuin muidenkin kanssa. Näin saatetaan välttyä myös turhilta erimielisyyksiltä. Ja se, miten entiset kumppanit tähän liittyy niin he saattavat yhtäkkiä vain tupsahtaa elämääsi kysyen kuulumisia. Silloinkin on tärkeää pysyä omassa hyvässä ja tasapainoisessa energiassa ettei kukaan toinen pääse vaikuttamaan siihen negatiiviseen sävyyn.

Kannattaa siis varautua, että viikonloppuna voi tulla odottamattomia viestejä tai puhelimet ja tietokoneet ei toimi kunnolla (niinkuin mulla ei ole toiminut nyt jo pariin viikkoon kunnolla). Omassa rauhallisuudessa pysyminen voi vaatia näissä tilanteissa otetta mutta juuri tämä omassa mielenrauhassa pysyminen on se avain siihen, ettei ulkopuoliset ärsykkeet pääse ottamaan kiinni itsestä ja viemään omia energiatasoja alas.

Oman huonon nettiyhteyden lisäksi mua ”koetteli” myös pahemman kerran se kun kauniissa ja rohkeissa ei tullut tekstejä! Ja se on mun lemppari ohjelma! (Huomaa tässä huumori ?) Muistetaan siis tämän perääntymisenkin aikana myös huumori ja se, että vaikka nettiyhteydet ei pelaisi tai joku odottamaton henkilö ottaa yhteyttä niin So What. Elämään kuuluu näitä odottamattomia hetkiä ja se on vain itsestä kiinni miten ne asiat käsittelee.

Ihanaa ja rauhallista viikonloppua!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

2 kommenttia

  1. Pirjo Rovio kirjoitti:

    Nyt on kaikki toiminut moitteettomasti (toistaisesti) mutta jokunen viikko aiemmin taistelin koneiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.