Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien Prinssi – uskalla onnistua!

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Prinssi, joka antaa sinulle voimaa ja viisautta tarttua tuumasta toimeen. Lanttien Prinssin viisain sanoma, mitä se voi sinulla sanoa on, että tee sellaisia asioita, jotka ovat tasapainossa sen kanssa mitä arvostat ja tuottavat sinulle ja läheisillesi onnea ja iloa. Älä tee asioita sen takia, mitä muut haluavat vaan kuuntele omia arvojasi ja mene niiden mukaisesti kohti suunnitelmaasi. Omien arvojen kuunteleminen ja arvostaminen vie elämässä oikeaan suuntaan, siksi niitä on erityisen tärkeää kuunnella ja tarkastella.

Lanttien Prinssi on uudistumisen kortti

Uudistumisen ja uudistamisen aika on nyt. Jos suunnittelet jotain niin nyt on aikasi laittaa pyörät pyörimään ja edetä. Kysy itseltäsi, mikä sinun elämänalueestasi kaipaa uudistumista ja uudenlaista energiaa. Mitä sinä voisit tehdä tämän asian eteen, jotta suunnitelmasi toteutuu. Kun tiedät selkeästi mitä aiot ja haluat, löydät valtavan energia pommin, voiman ja viisauden sen toteuttamiseen. Ole luottavainen itseäsi ja taitojasi kohtaan.

Jotta asiat menee parhain päin ole rehellinen, avoin ja aktiivinen aikomuksissasi. Älä syyttele itseäsi tai muita vaan uskalla onnistua rehellisesti. Näin voit nauttia hyvästä lopputuloksesta ilman syyllisyyttä. Itsensä vähättelyllä ja itsesyytöksillä et pääse kulkemaan eteenpäin, koska negatiiviset energiat pidättelevät sinua. Siksi onkin tärkeää lopettaa turhat itsensä sättimiset ja nauttia omasta menestyksestä ja elämästä.

Aktiivisuus ja tahdonvoima vie sinua eteenpäin

Lanttien Prinssi kuvastaa minulle vahvaa työn korttia ja jopa yrittäjyyttä. Kortin tuoma sanoma on vahvuus, itsenäisyys, rohkeus ja menestys. Näitä kaikkia tarvitaan yrittäjyydessä ja työelämässä muutenkin. Onko sinun uudistuminen mahdollisesti omassa työssäsi? Jos tällä hetkellä kaipaat uudistumista niin älä jämähdä paikallesi vaan ole aktiivinen itsesi ja omien ajatuksiesi kanssa, sillä sinun oma tahdonvoima ja aktiivisuus vie sinua eteenpäin. Jos jämähtää paikoilleen niin silloin ei pääse etenemään eikä uusia ajatuksia tule. Pidä mielesi kirkkaana ja aktiivisena, silloin etenet kohti omia päämääriäsi.

Sinulla on voimaa ja viisautta onnistua, anna tämän energian tulla itsestäsi ulos ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Numeroni tarot-tulkinnoille on 0700-94002, hinta 2,38/minuutti ❤️

3 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Arvot on olleet tällä viikolla kyllä teemana. Siihen herätteli alkuviikosta pienryhmövalmennus, jossa käyn. Mietittiin juurikin arvoja ja sitä, miten ne näkyvät elämässä vai näkyvätkö… Asia jäi pyörimään päähäni paljon.
  Tämä siis sopi hyvin tähän viikon teemaan, kiitos ❤️

  Outi Karita
  https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

 2. Annie kirjoitti:

  Mielenkiintoinen blogi! Minulle tuo Lanttien Prinssi on tupsahtanut usein, kun tuntuu liittyvän vahvasti miesystävääni. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla, mitä ajattelet tulkinnasta, jonka tein itselleni pari päivää sitten (blogini tokavika postaus). Olen ihan harrastelija, mitä tulee tarot-kortteihin, mutta yllättäen ne tuntuvat toimivan. 🙂
  https://annieislander.blogspot.com/

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Kiitos, ihanaa kun olet löytänyt mut ja mun blogin ? käyn lukemassa blogisi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.