Hae
Mirva Emilia

Syksyinen Helsinki

*Sisältää mainoslinkkejä

Helsinki ei koskaan petä – tunnelma oli aivan ihana, rempseä ja se lumosi täysin taas kauneudellaan. Olin tällä kertaa reissussa ihan yksin mikä tuntui todella ihanalta ja vapauttavalta. Kävin monessa pr -toimistossa tutustumassa syksyn uutuuksiin ja sieltä tulikin monia testituotteita. Kosmetiikkaa ja hiustuotteita, kerron niistä myöhemmin lisää kun pääsen kotiin testaileen niitä.

Helsingin puistot täyttyivät syksyn lehdistä

Mulla oli jonkun verran aikaa kierrellä katuja ja halusinkin pitää tämän reissun niin, ettei se ole täysin aikataulutettu. Kävelin pitkin katuja ja kiersin paljon pidemmän matkan (lue: eksyin) paikasta A paikkaan B. Ihan niin pitkiä matkoja ei tosiaan pitänyt kävellä mutta tää mun suuntavaisto välillä vähän petti. Mutta oli kiva katella ympärille ja ihmetellä mitä kaikkee Helsingin kaduilta löytyy. Pieniä putiikkeja oli matkan varrella, puistoja ja patsaita. Pitkät kävelymatkat kyllä tuntuu jaloissa ja bussia odotellessa istuinkin hetken aikaa Espresso housessa ja nautin ihan rauhassa ison kupin teetä ja perinteisen kakkupalan. Lähdetään välillä aina mun siskon kanssa kierteleen kauppoja ja tämä tee- ja kahvihetki kuuluu joka kerta asiaan.

Testissä uusia kosmetiikkabrändejä

Kävin tosiaan muutamissa pr -toimistoissa ja sain sieltä eri brändien kosmetiikkatuotteita testiin. Ne on vegaanisia ja luonnonmukaisia. Tuttu brändi miltä sain uusia tuotteita testiin on Yves Rocher. Heidän brändiltä kosmetiikan lisäksi tuli testiin meikkejä ja kynsilakkaa. Kynsilakat heiltä on todella hyviä, ne ei haise kitkerältä niinkuin jotkut lakat.

Uusia brändejä mitä tuli testiin on kotimainen ja Helsingissä tuotettu MuruMuru, *100% vegaanisia Ida Warg Beauty hius- ja ihonhoitotuotteita, luonnonmukaisia ja vegaanisia Skin Treat ihonhoitotuotteita ja weDon luonnonmukaisia hiusten hoitotuotteita. Näitä lähden nyt sitten mielenkiinnolla kokeilemaan ja tulen varmasti kertomaan täällä ja instan puolella tuotteista kunhan saan niihin ensin ensikosketuksen.

Kosmetiikan lisäksi sain tuttuja Dr.Oetkerin leivonta tuotteita ja koristeita mukaan. Näistä tuotteista ollaan lasten kanssa leivottu mm. ystävänpäivänä kuppikakkuja ja kauniiden koristeiden avulla saatu niistä kauniin juhlallisia. Nyt kun Halloween juhlat lähestyy niin tuotteista löytyy erilaisia silmiä leivoksiin. Lähempänä tätä juhlaa katsotaan tätä tarkemmin mutta nyt alan miettimään hyvää ohjetta gluteenittomiin pulliin Dr.Oetkerin vaniljakreemitäytteellä, nam! Tähän teen tänne blogin puolelle ohjeen heti kun saan tehtailtua hyvän gluteenittoman pullataikinan.

Helsinki toivottaa joka kerta tervetulleeksi, mutta nyt on kuitenkin aika lähteä kotiin.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.