Hae
Mirva Emilia

Menneisyydessä eläminen vaikuttaa tähän hetkeen

Menneisyydessä eläminen voi olla niin hyvä kuin myös huonokin asia. Liiallinen menneisyydessä eläminen hidastaa oman elämän jatkamista ja siksi, menneisyyttä onkin hyvä elää esimerkiksi valokuvien katsellen ja muistella omaa menneisyyttä sitä kautta. Jokaisella on oma polku mitä kuljetaan ja menneisyys on osa sitä. Omaa menneisyyttä ei tarvitse hävetä, mutta sitä ei myöskään tarvitse kertoa jos se ei tunnu hyvältä. Menneisyydessä eläminen kuitenkin vaikuttaa tulevaisuuteen ja omiin tunteisiin. Jos sinua on petetty ja loukattu ja elät edelleen siinä pelossa, et pysty luottamaan enään toisiin ihmisiin ja heidän lupauksiin,, koska elät niin vahvasti menneisyydessäsi ja niiden tuomissa tunteissa. Kun tunnet olevasi valmis huomaat, että on aika päästää irti menneisyydessä elämisestä. Arvosta asioita mitä menneisyys on sinulle opettanut ja ota nämä opit käyttöön elämättä kuitenkaan menneisyydelle. Menneisyys on osa sinua, mutta sen ei tarvitse määrittää tulevaisuuttasi.

elämästä on lupa nauttia, menneisyydessä eläminen hidastaa sitä

Viikon tarotkortiksi nousi Mielihyvä, mikä kehottaa nauttimaan elämästä, antautua rakkaudelle ja elämän nautinnoille. Olisiko tämä sinun rakkauden kesä 2020? Kun uskallat näyttää aidosti kuka olet ja lähestyä toisia ennakkoluulottomasti elämääsi avautuu aivan uusia asioita. Ole utelias ja kerro omista tunteistasi vapaasti. Huomaat, että sitä kautta saat toisilta vastakaikua enemmän kuin osasit odottaakkaan.

Uudelleen syntyminen ja uusiutuminen ovat kortin symbolit. Kortti kuvastaa pelotonta antautumista rakkauden kokemukselle, mikä johtaa väistämättä muutokseen myös henkisellä tasolla. Runsaus, tasapaino ja aito ihmissuhde voi astua kuvaan, mikä tuo elämääsi iloa ja rakkautta. Oli se sitten uusi rakkaus tai ystävyys ole sille avoin. Luota itseesi, luota tunteisiisi, luota toiseen. Menneisyys ei ole enään siinä hetkessä mukana vaan tulevaisuus ja se hetki. Mitä enemmän uskallat antautua rakkaudelle ja elämän nautinnoille, sitä syvällisemmmin voit kohdata myös toisen ihmisen. Älä sulje itseäsi menneisyyden haamuille vaan avaa itsesi tulevaisuudelle ja tulevalle kesälle <3

Viime viikon tarotkortiksi nousi tasapaino. Kirjoitin vinkit kuinka pystyt säilyttämään tasapainon arjen kiireen keskellä. Pääset lukemaan postauksen tästä.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Ps. Teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja puhelimitse. Laita viestiä instagramin kautta niin katsotaan sinulle sopiva aika tulkintaan <3 Tulkinnat ovat aina luottamuksellisia!

2 kommenttia

  1. Esa Savolainen kirjoitti:

    Hyvä kirjoitus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.